News

Claudiu Niculescu s-a mutat cu amanta în timp ce era căsătorit!

Claudiu Niculescu şi Diana Munteanu au divorţat la sfârşitul anului trecut, după 7 ani de mariaj. Motivele? Pare-se că a fost vorba de infidelităţile fostului fotbalist. Niciunul dintre ei nu...
02.02.2015 | 08:29
Claudiu Niculescu sa mutat cu amanta in timp ce era casatorit

Claudiu Niculescu şi Diana Munteanu au divorţat la sfârşitul anului trecut, după 7 ani de mariaj. Motivele? Pare-se că a fost vorba de infidelităţile fostului fotbalist. Niciunul dintre ei nu a confirmat acest aspect, dar surse din anturajul lor au confirmat. Niculescu avea o relaţie extraconjugală de un an şi jumătate şi, deşi încă însurat, se mutase cu amanta la Mioveni, acolo unde-şi avea echipa.

Se spune că distanţa poate apropia oameni, dar, la fel de bine, poate omorî şi cea mai solidă relaţie. Aşa s-a întâmplat, se pare, în cazul Dianei Munteanu. După ce şi-a agătat ghetele-n cui, Claudiu Niculescu a cochetat puţin cu meseria de antrenor la Universitatea Cluj, acolo unde, soţia l-a însoţit, punând pe primul loc familia. După câteva luni, Claudiu a primit un alt post de tehnician, la Mioveni, însă Diana n-a mai mers cu el. A rămas la Bucureşti, împreună cu băiatul lor.

Se vedeau tot mai rar, iar ruptura s-a produs treptat. Totul a culminat cu apariţia unei alte femei în viaţa fostului dinamovist. Timp de un an şi jumătate, cei doi au avut o relaţie extraconjugală, departe de căminul conjugal, departe de Bucureşti. Totul s-a consumat la Mioveni, potrivit apropiaţilor. Nu ştim dacă Diana a bănuit sau nu ceva, dacă a vrut să recunoască infidelitatea soţului, însă în sinea ei ştia că mariajul lor este pe butuci, fiind doar o chestiune de timp până la divorţ.

Ceea ce s-a şi întâmplat. Ce nu ştie ea, ănsă, este faptul că, aceleaşi surse au dezvăluit faptul că femeia cu care a fost înşelată, avea o familie în Bucureşti şi un serviciu. Orbită de dragoste, a renunţat la tot şi s-a mutat în oraşul cu pricina, în aceeaşi casă cu Niculescu. Şi nu acum, după divorţ, ci încă din toamna anului trecut.

Sursa: spynews.ro