Fotbal intern

Claudiu Niculescu, ”săgeți” către Bratu după Dacia Unirea Brăila – Dinamo: ”Jucători în urmă cu pregătirea!”

25.09.2018 | 23:56
Claudiu Niculescu sageti catre Bratu dupa Dacia Unirea Braila  Dinamo Jucatori in urma cu pregatirea

Claudiu Niculescu a lansat câteva săgeți către Florin Bratu după Dacia Unirea Brăila – Dinamo 1-3 în Cupa României. Antrenorul a debutat cu victorie la Dinamo și a contestat pregătirea fizică a fotbaliștilor pe care îi antrenează.  ”Sunt în urmă cu pregătirea jucătorii, mai ales cei veniți mai târziu. M-am supărat puțin la pauză, le-am zis să nu fie relaxați dinainte, dar până la urmă e o victorie de moral. Dar greul de-abia acum începe, va fi cu totul altceva în campionat. Am menajat în această partidă câțiva jucători. M-aș bucura să vină suporterii alături de noi, va fi mai ușor pentru noi așa”, a spus Niculescu.

Niculescu a explicat că speră ca directorul general demisionar Ionel Dănciulescu să rămână alături de echipă, mai ales că jucătorii i-au dedicat golurile și victoria din fața Brăilei din Cupa României. ”Danciu vă poate răspunde dacă rămâne sau nu. Jucătorii sunt atașați de el, e normal să se bucure alături de el. Eu am stat cu el și în ziua meciului, să vedem ce va fi.”, au fost vorbele lui Niculescu.

Claudiu Niculescu după Dacia Unirea Brăila – Dinamo: ”Nistor e liderul echipei!”

”Mă bucur pentru Nistor, am avut discuții cu el. E unul din cei mai buni jucători, e liderul echipei și trebuie să tragă echipa după el. Tocmai de aceea m-a bucurat mult atitudinea lui din această seară. Pe mine nu mă mai interesează ce a fost până acum”, a fost declarația lui Niculescu despre căpitanul Dan Nistor, cel care a marcat două goluri în meciul de Cupă.

Claudiu Niculescu a vorbit după Dacia Unirea Brăila – Dinamo din Cupa României și despre transferul lui Gicu Grozav, afirmând că lucrurile se vor rezolva în zilele următoare:” Am vorbit și în ziua meciului cu Gicu Grozav, eu l-am sunat, și-a exprimat dorința să vină alături de noi. Mai sunt de pus la punct mici detalii, dar cred că în zilele următoare se va rezolta transferul”. 

Ultimul subiect abordat de Niculescu a fost ratarea uluitoare a lui Subotic, atacantul ”câinilor” care a scos practic mingea din poartă”Știu foarte bine ce simte un atacant, l-am încuraraj pe Subotic, are nevoie, că avea privirea în pământ după meci. E important că avem ocazii, ușor-ușor le vom și transforma în goluri”.