Fotbal intern

Claudiu Niculescu şi-a ales staff-ul la Dinamo! Cu cine va lucra în “haită”

24.09.2018 | 07:48
Claudiu Niculescu sia ales stafful la Dinamo Cu cine va lucra in haita

Noul antrenor al formaţiei din Ştefan cel Mare, Claudiu Niculescu, şi-a ales staff-ul alături de care va lucra la Dinamo, club la care va munci până în vara anului 2020. Fostul mare atacant al “câinilor” l-a înlocuit pe Florin Bratu, urmând să primească de la Ionuţ Negoiţă acelaşi salariu ca “Mitraliera”.

“Clau-gol”, aşa cum era numit atacantul în vremea în care activa la FC Dinamo Bucureşti, va lucra la echipă alături de secunzii Cornel Dobre şi Iulian Mihăescu, urmând ca preparator fizic să fie Paolo Potocnik. Cătălin Grigore va fi antrenorul cu portarii, urmând ca Niculescu să-l aibă pe Sorin Popescu metodist. În fine, team manager va fi George Trandafir.

Claudiu Niculescu va avea o parte din staff-ul lui Bratu de la Dinamo

Iulian Mihăescu şi preparatorul Potocnik au mai lucrat în Ştefan cel Mare şi cu Florin Bratu. Secundul lui Niculescu este însă un fost mare dinamovist care activează în cadrul clubului de mai mulţi ani. Alături de oamenii săi, Niculescu are drept obiectiv accederea în play-off şi preliminariile Europa League: “Obiectivul este play off-ul, e normal așa ceva. Dacă ajungem acolo, apoi vrem să jucăm în cupele europene. Principalul obiectiv este meciul de marți, apoi vineri cu Sepsi. Mâine cunosc echipa, fac cunoștință cu băieții. Cupa e un obiectiv și ea, eu mi-o doresc foarte mult, am mai reușit să o iau acum un an și ceva. N-am vorbit despre transferuri. Rămâne să discutăm dacă Nistor rămâne căpitan. E clar că el este liderul echipei”, a declara Claudiu Niculescu după ce a fost numit tehnician al formaţiei din Ştefan cel Mare.

Claudiu Niculescu şi-a ales staff-ul la Dinamo. Antrenorul în meciul de fotbal dintre FC Voluntari şi ACS Poli Timişoara din prima etapă a play-out-ului Ligii 1, disputat pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, duminică, 11 martie 2018.
Claudiu Niculescu şi-a ales staff-ul la Dinamo. Antrenorul în meciul de fotbal dintre FC Voluntari şi ACS Poli Timişoara

Niculescu s-a decis ce oameni va avea în staff-ul său la Dinamo, urmând să lucreze alături de alţi foşti colaboratori de-ai lui Florin Bratu sau alţi ex-tehnicieni de la formaţia din Ştefan cel Mare.