Fotbal intern

Claudiu Niculescu şi-a luat la revedere de la jucători. “Aproape că plângea!”

13.10.2018 | 13:28
Claudiu Niculescu sia luat la revedere de la jucatori Aproape ca plangea

Claudiu Niculescu a refuzat să stea pe banca tehnică a lui Dinamo la meciul amical jucat la Ştefăneşti, scor 23-0, cu Dobroieşti, iar la finalul partidei a mers la jucătorii din “Ştefan cel Mare” pentru a-şi lua la revedere de la ei. FANATIK.RO a aflat ce mesaj le-a transmis “Clau-Gol” fotbaliştilor pe care i-a antrenat în ultimele 20 de zile.

Conform unor surse din vestiarul “câinilor”, Claudiu Niculescu şi-a luat la revedere de la jucători cu lacrimi în ochi. Antrenorul în vârstă de 42 de ani le-a transmis fotbaliştilor să continue lupta pentru a duce echipa pe un loc cât mai bun în clasamentul Ligii 1 Betano. Mai mult, jucătorii s-au declarat şocaţi de modul în care oficialii din “Ştefan cel Mare” schimbă antrenorii.

Cum şi-a luat la revedere Claudiu Niculescu de la jucătorii lui Dinamo

“A venit după meci la noi şi şi-a luat la revedere de la noi. Suntem socaţi! Nouă nu ne vine să credem că aşa repede a plecat. Ne-a transmis să ţinem capul sus şi să ducem echipa acolo unde îi este locul, chiar dacă nu o să mai fie lângă noi. E păcat pentru că e un băiat bun, a vorbit mereu cu noi şi ne-a susţinut. Abia ne-am acomodat cu el şi acum se schimbă din nou. Aproape că plângea când şi-a luat la revedere de la noi”, conform unor surse din vestiarul din Dinamo.

Alexandru David a negociat cu Claudiu Niculescu pentru a rezilia contractul în cursul serii de vineri, dar preşedintele grupării din “Ştefan cel Mare” avea pregătită această mutare încă de dinaintea meciului pierdut de “câini” la Botoşani, scor 2-0. Oficialii lui Dinamo vor trebui să-i plătească antrenorului clauza de reziliere în valoare de 40.000 de euro, iar acesta îşi va rezilia contractul în cursul zilei de sâmbătă.

Mircea Rednic vine în locul lui Niculescu

Cel care îi va lua locul lui Claudiu Niculescu pe banca tehnică a lui Dinamo este Mircea Rednic! “Puriul” a fost demis de la Al Faisaly în urmă cu câteva zile, iar vineri seara a ajuns la un acord cu Ionuţ Negoiţă. Antrenorul va câştiga un salariu lunar de 10.000 de euro în “Ştefan cel Mare”.