Sport

Claudiu Niculescu, vehement după eșecul lui Poli Iași cu Steaua: “VAR-ul trebuie rupt în două. Arbitrii se uită la Netflix”

Antrenorul lui Poli Iași, Claudiu Niculescu, este foarte nemulțumit de felul în care arbitrii români utilizează sistemul VAR, introdus din acest sezon în fotbalul de la noi.
03.09.2022 | 08:36
Claudiu Niculescu vehement dupa esecul lui Poli Iasi cu Steaua VARul trebuie rupt in doua Arbitrii se uita la Netflix
Claudiu Niculescu putea trece pe primul loc al Ligii a 2-a cu Poli Iași dacă ar fi învins-o astăzi pe Steaua. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Poli Iași, Claudiu Niculescu, s-a declarat foarte nemulțumit de felul în care este folosit sistemul VAR în fotbalul românesc.

Claudiu Niculescu, nemulțumit de arbitri: “Stau 10 minute la o fază”

Clau-gol a izbucnit la finalul partidei pierdută vineri de echipa sa cu 1-2 în deplasare cu CSA Steaua, acuzând faptul că arbitrii români nu sunt compatibili încă cu noua tehnologie implementată din acest sezon în fotbalul nostru.

ADVERTISEMENT

“Ferească Dumnezeu! Uitați-vă prin alte campionate ce se întâmplă. Arbitrii la noi stau câte 10 minute, ce fac? Se uită pe Netflix? Cred că au seriale de văzut. Stau câte 7-8-10 minute la o fază, e incredibil!”, a declarat Claudiu Niculescu.

Tot el a continuat pe un ton virulent: “Ce naiba mai facem cu VAR-ul? Am înțeles că a costat și o grămadă de bani! Care e măsura care se ia împotriva lor când greșesc?”

ADVERTISEMENT

“Cine îi pedepsește pe arbitri?”

Antrenorul lui Poli Iași este susținut în afirmațiile sale și de faptul că, de la începutul ediției 2022-2023 în fotbalul românesc, au fost foarte multe cazuri când nu s-a intervenit din camera VAR în ciuda unor decizii greșite ale arbitrilor de centru.

Claudiu Niculescu a fost vehement în continuare: Nu că ar trebui să scoată VAR-ul, ar trebui să se pună cu picioarele pe el, să-l rupă în două și să-l spargă! Pe cuvânt, acum fac haz de necaz… Ce ne mai mirăm? Este ceva strigător la cer. Așa greșeli…. Și să stai atât timp să analizezi o fază? Probabil au de văzut un final de sezon pe Netflix. Sunt antrenori care plătesc cu postul pentru niște greșeli de arbitru, pe ei cine îi pedepsește?”

ADVERTISEMENT

Poli Iași ar fi putut deveni noul lider al Ligii a 2-a în cazul unui succes astăzi împotriva Stelei, dar eșecul cu scorul de 2-1 a lăsat echipa lui Claudiu Niculescu pe locul al treilea.

Claudiu Niculescu, la prima înfrângere a sezonului cu Poli Iași

Iașiul a acumulat până acum 10 puncte, la egalitate cu prima clasată, Șelimbăr, care încă nu a jucat în etapa a cincea.

ADVERTISEMENT

După prima înfrângere în acest sezon al ligii secunde, Poli Iași va juca în runda următoare împotriva lui FC Buzău în fața propriilor suporteri.

ADVERTISEMENT