Sport

Claudiu Niculescu este noul antrenor al lui Poli Iași, așa cum a dezvăluit FANATIK în exclusivitate

Claudiu Niculescu, fostul antrenor al lui Dinamo, a semnat un contract de reprezentare cu impresarul Florin Vulturar și a preluat-o pe Politehnica Iași.
07.06.2022 | 12:35
Claudiu Niculescu este noul antrenor al lui Poli Iasi asa cum a dezvaluit FANATIK in exclusivitate
Claudiu Niculescu era liber de 3 luni după despărțirea de Concordia Chiajna. Sursă foto: Facebook Poli Iași
ADVERTISEMENT
07-06-2022
09:38

Claudiu Niculescu, noul antrenor al lui Poli Iași!

Claudiu Niculescu este noul antrenor al lui Poli Iași, așa cum a anunțat FANATIK în week-end. Clubul a făcut anunțul printr-un comunicat oficial postat pe pagina de Facebook.

„Bine ai venit, Claudiu Niculescu! De trei ori campion al țării, câștigător a trei Cupe ale României, al unei Supercupe și de două ori golgeterul primei ligi ca jucător, câștigătorul Cupei și Supercupei ca antrenor, Claudiu este, începând de astăzi, noul antrenor principal al Politehnicii Iași. Mult succes în Copou, Claudiu Niculescu! #HaiPoliIasi”.

06-06-2022
13:11

Claudiu Niculescu, aproape să preia Poli Iaşi

Din informaţiile FANATIK, Claudiu Niculescu este aproape de a prelua Poli Iaşi. Moldovenii au ambiţii de promovare în sezonul viitor  în următoarele zile ar putea să îl prezinte pe cel poreclit cândva “Clau-gol”. Astfel, fostul atacant dinamovist ar putea fi rival la promovare cu echipa la care a făcut performanţă. 

Fostul golgheter al lui Dinamo încearcă să revină în prim plan, iar FANATIK a aflat că antrenorul a luat o decizie extrem de importantă pentru cariera sa.

Claudiu Niculescu și-a găsit echipă! A semnat cu impresarul Florin Vulturar

FANATIK a aflat în exclusivitate că Florin Vulturar este noul impresar al lui Claudiu Niculescu. Dinamovistul și-a reziliat în martie contractul cu Chiajna, care a pierdut dramatic promovarea în Casa Pariurilor Liga 1 la barajul cu Chindia Târgoviște. Niculescu este noul antrenor al celor de la Poli Iași și a fost deja prezentat oficial.

ADVERTISEMENT

Antrenorul în vârstă de 45 de ani a avut dificultăți să își găsească echipă, mandatul său de la Concordia Chiajna fiind aproape cel mai bun lung din carieră: 1 an și două luni, după cel de la Mioveni (15 luni).

Claudiu Niculescu și-a început cariera de antrenor în 2012, când încă mai juca la Universitatea Cluj. A mai antrenat FC Bihor Oradea, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea, CS Mioveni în două mandate (2014-2015, 2019-202o), FC Voluntari, Dinamo și Al-Tai. În medie însă, Niculescu nu a petrecut mai mult de șapte luni la niciuna dintre echipe.

ADVERTISEMENT

Claudiu Niculescu, antrenor timp de trei săptămâni la Dinamo: „Mi-au lăsat un gust amar!”

Fostul mare jucător al lui Dinamo a fost pus într-o postură jenantă la Dinamo, unde a fost schimbat de pe banca tehnică la doar trei săptămâni după ce a semnat contractul: „Mi-au lăsat un gust amar. Rana este încă deschisă. Nu s-a întâmplat nimic… Am fost anunțat într-o noapte că nu mai sunt antrenor și că vine Mircea Rednic. Simplu, atât. Aveam o clauză de reziliere care s-a plătit. N-am avut practic ce să fac sau ce să spun.

A fost pentru a doua oară când Dinamo m-a aruncat ca pe o măsea stricată! Ce să mai ocolim… În România nu mai dă nimeni doi bani pe trecut.  E clar că nu se putea face vreo mișcare fără patronul clubului. Așa, din informațiile pe care le am, nu dânsul a fost cel care m-a îndepărtat. Nu vreau să dau nume! Probabil s-a făcut cu acordul lui, dar nu el a fost în spatele acestei demiteri”, a declarat Claudiu Niculescu la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

ADVERTISEMENT

Cine este noul impresar al lui Claudiu Niculescu

Florin Vulturar este unul dintre cei mai importanți impresari din România și cel care, alături de Giovanni Becali, l-a transferat pe Olimpiu Moruțan la Galatasaray.

Florin Vulturar îi mai impresariază, printre alții, pe Andrei Miron, Mihai Bordeianu, Marius Ștefănescu, Nicolae Păun, Otto Hindrich, Cristi Dumitru, Alexandru Buziuc sau Cătălin Straton. Vulturar a avut o contribuție decisivă la transferurile cu care Botoșaniul s-a ridicat în Liga 1, mai ales când la clubul moldav era președinte Cornel Șfaițer.

ADVERTISEMENT

Noul parteneriat dintre Florin Vulturar și Claudiu Niculescu ar putea să îl readucă astfel în prim plan pe fostul golgheter al lui Dinamo, cu care a câștigat 3 titluri de campion, 3 Cupe ale României și o Supercupă.

  • 1 si 2 luni a antrenat-o Claudiu Niculescu pe Concordia Chiajna
ADVERTISEMENT