Sport

Claudiu Petrila, distrus în direct la tv după Sepsi – CFR Cluj 2-2: „E obosit de fotbal!”

Basarab Panduru nu are milă de Claudiu Petrila după remiza CFR-ului în deplasarea cu Sepsi, scor 2-2, despre care a spus că este obosit de fotbal.
07.03.2023 | 00:07
Claudiu Petrila distrus in direct la tv dupa Sepsi  CFR Cluj 22 E obosit de fotbal
Claudiu Petrila, distrus în direct la tv după Sepsi - CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Pandi” consideră că schimbarea lui Claudiu Petrila din minutul 78 nu a fost întâmplătoare, ci a venit pentru că l-a supărat pe Dan Petrescu după ce a tratat superficial o fază petrecută în minutul 68, când nu a vrut să le paseze mingea colegilor.

Claudiu Petrila, distrus în direct la tv după Sepsi – CFR Cluj

Basarab Panduru nu are milă de Claudiu Petrila și a analizat la „sânge” meciul făcut de mijlocașul campioanei României împotriva lui Sepsi, spunând despre el că este obosit de fotbal: „Nu e întâmplătoare schimbarea lui Petrila, vedeți faza din minutul 67.

ADVERTISEMENT

Scapi 3 la 3, a tot încercat să și-o potrivească să șuteze, și s-a întors din fază până la urmă. În loc să îi paseze lui Janga, că putea să scoată ceva din asta. Nu, a ținut de minge și au venit adversarii?”.

„Ne întoarcem la faza asta și ne întrebăm de ce nu joacă Petrila, că pare că are ceva. Păi, acolo nu dai, acolo nu dai, nu joci ce trebuie, atunci ce să îți facem. Nu e meci în care să nu-l supere pe Petrescu”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT
  • 22 de ani are Claudiu Petrila

„Petrila a jucat aproape o repriză în ultimele trei meciuri până la cel cu Sepsi!”

„Petrila a jucat aproape o repriză în ultimele trei meciuri până la cel cu Sepsi. Asta e marea oboseală a lui. El o fi obosit, dar e obosit de fotbal. Nu ai cum să fii în formă dacă tu ești rezervă, cu asta sunt de acord.

Nu-l bagă, pentru că el nu-i dă încredere lui Petrescu să-l bage. E ceva lângă Octavian Popescu. Ambii fac un sezon bun anul trecut, ambii sunt sub ce au făcut sezonul trecut”, a continuat Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT

„Unul nu mai joacă, adică Petrila, altul e mutat pe toate pozițiile, mai puțin pe poziția pe care se simte cel mai bine. La Octavian Popescu creșterea a fost foarte mare, n-a mai avut o trecere așa mare. Sezonul trecut a fost cel mai bun al lui.

Ce faci când nu mai ești under-21? Lui Krasniqi nu poți să-i spui nimic chiar dacă n-a marcat vreun gol. N-ai ce să îi reproșezi, el joacă pentru echipă”, a mai spus Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Claudiu Petrila a jucat un total de 45 de meciuri pentru CFR Cluj, în toate competițiile, marcând 3 goluri și oferind 4 pase decisive. Acesta are și o prezență în naționala mare a României, în meciul amical al „tricolorilor” cu Slovenia, scor 1-2.

  • 2.000.000 de euro este cota de piață a lui Claudiu Petrila, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT