Fotbal intern

Claudiu Petrila, titular în premieră pentru CFR Cluj în meciul cu Astra! Mijlocașul îl înlocuiește pe Valentin Costache. FANATIK confirmat

02.03.2020 | 19:22
Claudiu Petrila titular in premiera pentru CFR Cluj in meciul cu Astra Mijlocasul il inlocuieste pe Valentin Costache FANATIK confirmat
Claudiu Petrila. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Valentin Costache nu va juca în meciul CFR-ului cu Astra Giurgiu, fiind suspendat, iar FANATIK a aflat că în locul lui va intra Claudiu Petrila, care se va afla la primul meci ca titular pentru echipa lui Dan Petrescu în actualul sezon din Casa Pariurilor Liga 1.


UPDATE, 2 martie, 19:34. Claudiu Petrila este titular pentru CFR Cluj în partida cu Astra Giurgiu, așa cum FANATIK a anunțat încă de la ora 15:35. Acesta îl va înlocui pe Valentin Costache care este suspendat din cauza cumulului de cartonașe galbene.

ADVERTISEMENT
  • CFR Cluj XI vs Astra: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Djokovic, Hoban, Itu – Deac, Petrila Rondon

Claudiu Petrila, primul meci ca titular la CFR Cluj în acest sezon

Claudiu Petrila va fi titular pentru CFR Cluj în partida cu Astra Giurgiu și îl va înlocui pe Valentin Costache care este suspendat din cauza cumulului de cartonașe galbene. Tânărul mijlocaș a jucat în 11 partide pentru campioana României în actualul sezon din Casa Pariurilor Liga 1, dar niciodată din postura de titular.

ADVERTISEMENT

Campioana României speră la o victorie în prima etapă din play-off, pentru a reveni pe prima poziție în clasament, după ce a fost devansată de Universitatea Craiova, care s-a impus pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, 2-1.

  • 19 ani a împlinit Claudiu Petrila pe 7 noiembrie

Dan Petrescu nu a trecut peste eliminarea din Europa League

La conferința de presă susținută înaintea confruntării cu Astra, Dan Petrescu a mărturisit că nu a trecut peste eliminarea din „16-imile” Europa League cu Sevilla: Nimic nu are cum să șteargă ceea ce s-a întâmplat la Sevilla. Nu au trecut destule zile pentru ca noi să fim bine.

ADVERTISEMENT

De aceea meciul cu Astra e cel mai greu. Niciodată după un meci de cupe europene nu am jucat bine.

Nu știu dacă jucătorii și-au revenit psihic și fizic după acest meci. Nu am avut timp să vorbesc cu toți. Pentru mine e greu de gestionat acest moment.

Mă uitam azi la Sevilla. A fost un meci dramatic. Au schimbat foarte multi jucători. Noi nu avem posibilitatea de a schimba atâția”.

ADVERTISEMENT

„Tot stadionul ne-a aplaudat, iar pe ei i-au huiduit. În România efectele au fost mult mai mici .

Cred că nici conducătorii clubului nostru nu au reușit să transmită ceea ce a făcut echipa. Mă bat singur”, a mai spus Dan Petrescu.

  • 150.000 de euro este cota de piață a lui Claudiu Petrila, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: