Claudiu Răducanu se întoarce! Cum a câştigat un milion de euro

Luana Martinescu   
în Fotbal intern
11/03/2018, 16:52
Claudiu Răducanu se întoarce! Cum a câştigat un milion de euro

Claudiu Răducanu va intra din nou în atenţia opiniei publice! Fostul atacant al Stelei, care rămăsese fără niciun ban după semnase un act de donaţie către soacra sa, şi-a recuperat aproape 1 milion de euro! Răducanu cedase către fosta sa soţie, Alice, şi către fosta soacră, o sumă importantă de bani, iar acum, conform Sport.ro, i-a recuperat! 

Tribunalul din Craiova a acceptat în luna ianuarie cererea lui Răducanu de a declara nul actul de donaţie către fosta sa parteneră de viaţă şi mama acestuia, iar acestea vor trebui să-i returneze banii. Care sunt în jur de 1 milion de euro! Răducanu era falit şi nici nu putea să plătească taxa de timbru pentru a le da în judecată pe cele două femei. Ultima oară era angajat ca profesor de sport la un liceu din Craiova. 

A fost arestat în Mexic

Răducanu a rămas celebru şi prin faptul că şi-a risipit toţi banii câştigaţi din fotbal la biliard şi jocuri de noroc, dar şi prin “perlele” fabuloase scoase de-a lungul vremii. Fostul jucător al Stelei şi al lui Espanyol Barcelona a fost şi arestat în Mexic pentru clonare de carduri şi a lucrat ca şofer de camion în Irlanda! 

Închide ×