News

Claudiu Răducanu, DISTRUS! Nu poate să îşi vadă copilul

Claudiu Raducanu a avut numai probleme de cand s-a despartit de Alice, fosta sa nevasta! Cariera lui fotbalistica s-a terminat, a ramas fara bani, apoi, pentru ca tacamul sa fie complet, femeia nu l-a...
06.01.2015 | 21:01
Claudiu Raducanu DISTRUS Nu poate sa isi vada copilul

Claudiu Raducanu a avut numai probleme de cand s-a despartit de Alice, fosta sa nevasta! Cariera lui fotbalistica s-a terminat, a ramas fara bani, apoi, pentru ca tacamul sa fie complet, femeia nu l-a mai lasat sa isi vada copilul absolut deloc.

1

Viata lui Claudiu Raducanu poate fi lejer un subiect de telenovela! Mare fotbalist la finele anilor ’90, fostul golgheter al Stelei este acum la pamant cu banii. Divortul de fosta sotie din 2009 l-a adus in colaps financiar, iar pe plan emotional l-a distrus de tot.

Surse din preajma ex-atacantului sustin ca acesta a fost multa vreme cu moralul la pamant si nu a stiut pe ce cale sa o apuce. “Alice, fosta nevasta, in complicitate cu mama ei, i-a luat tot banii, l-a lasat vai de capul lui, un amarat! El si-a rupt picioarele pe teren toata viata ca sa nu mai aiba nici dupa ce bea apa?! Lucrul asta l-a afectat enorm si o perioada nu si-a gasit busola, umbla ca teleghidat si abia si-a gasit si el de lucru prin Spania! Din print, Raducanu a ajuns cersetor intr-o clipa! In plus, dupa ce ca nu avea de niciunele, nici pe baiatul lor, Armyn, nu a fost lasat sa il vada. La inceput, Alice il lasa in vacanta o luna vara si o saptamana iarna, dar pe urma, nici cu acest lucru nu a mai fost de acord. A ajuns Claudiu sa ii spuna copilului “La multi ani” prin intermediul presei, pentru ca fosta sotie nu il primeste acasa. E dureros! Orice ar fi facut Claudiu in viata asta nu merita sa fie indepartat de Armyn, dar asta e…”, a spus un apropiat de-al lui Raducanu.

2

Claudiu si Alice au fost casatoriti timp de zece ani, iar la divort, barbatul a sustinut ca averea de doua milioane de euro agonisita pe teren a ajuns la fosta nevasta, iar el a ramas lefter. Din pacate, dupa esecul sentimental, Raducanu a intrat si in belele, fiind prins de politia din Mexic, in urma cu cateva luni, in momentul in care facea tranzactii financiare cu carduri false. El a fost arestat o luna la Cancun, dar a fost eliberat inainte de Sarbatori si lasat sa se intoarca in tara, urmand ca in urma anchetei, ex-fotbalistul sa isi ispaseasca o eventuala pedeapsa in Romania.

sursa: wowbiz.ro

 

Tags: