Claudiu Răducanu, ultimul fotbalist intrat în clubul SELECT al fotbaliştilor certaţi cu LEGEA!

Claudiu Răducanu a fost reţinut în Mexic pentru fals, uz de fals şi dare de mită după ce asupra lor s-a găsit un card de credit al băncii HSBC şi alte 60 de carduri posibil false (MAI MULTE...
28.10.2014 | 17:51
Claudiu Raducanu ultimul fotbalist intrat in clubul SELECT al fotbalistilor certati cu LEGEA

Claudiu Răducanu a fost reţinut în Mexic pentru fals, uz de fals şi dare de mită după ce asupra lor s-a găsit un card de credit al băncii HSBC şi alte 60 de carduri posibil false (MAI MULTE DETALII AICI). Răducanu e doar ultimul intrat în “galeria” fotbaliştilor care au avut probleme cu legea. 

Scandalurile lui Mutu

Alţi fotbalişti români au avut probleme cu legea şi au ţinut prima pagină a ziarelor din România şi din străinătate. Cel mai celebru este Adrian Mutu care s-a confruntat de mai multe ori pe parcursul carierei cu probleme. Printre cele mai răsunătoare scandaluri în care a fost implicat Mutu, a fost cel în care a bătut un barman albanez în perioada în care juca la Fiorentina.

893-173600-adrian_mutu_victor_becali_v

În ultimele luni, numele lui Adi Mutu a mai fost asociat cu un alt scandal, “Briliantul” fiind acuzat de patronul lui UTA Arad, Adrian Marţian că a încercat să falsifice nişte acte legate de nişte afaceri pe care le-ar fi avut împreună. Conform lui Marţian, Mutu trebuia să îi achite 5 milioane de euro pentru o afacere în domeniul energiei, însă sportivul a încercat prin mijloace frauduloase nu doar să nu mai plătească, ci să cumpere afacerea lui Marţian.

Întîmplările lui Tamaş

Un alt jucător român ajuns celebru pentru întîmplările din afara gazonului este Gabi Tamaş. Este cunoscută pasiunea fotbalistului lui Watford pentru licorile bahice şi scandalurile care i s-au tras de la acest viciu.

Gabi Tamaş a avut probleme mari cu legea. Fotbalistul a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare pentru  tulburarea ordinii şi liniştii publice, acesta fiind obligat de instanţă să urmeze un program de reintegrare socială după ce pe 31 mai 2013 a rupt uşa de la intrarea într-un bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara. Fotbalistul a fost atunci încătuşat, pentru că era agitat, iar ulterior a fost reţinut pentru 24 de ore.

tamas-cluj

 Mărgăritescu şi Cristi Munteanu au scăpat ca prin urechile acului

Foştii fotbalişti dinamovişti Mărgăritescu şi Cristi Munteanu au fost acuzaţi de procurori că au făcut afaceri cu o maşină declarată furată. Curtea de Apel i îl condamnase pe Cristi Munteanu la cinci ani de închisoare cu executare, iar pe Andrei Mărgăritescu tot la trei ani de închisoare cu suspendare.

Însă sentinţa definitivă a fost pînă la urmă mai blîndă, Cristi Munteanu fiind achitat, iar Mărgăritescu rămînînd cu 3 ani de închisoare cu suspendare după ce s-au împăcat cu partea vătămată.

margaritescu_munteanu

Gică Popescu, condamnat în Dosarul Transferurilor

Pe data de 4 martie 2014, Gheorghe Popescu, fostul jucător al naţionalei României şi al Barcelonei a fost condamnat la 3 ani şi o lună de închisoare în Dosarul Transferurilor, alături de alţi 8 inculpaţi. Popescu a fost condamnat pentru ilegalităţi comise în transferul mai multor jucători.

Gheorghe Popescu a fost condamnat cu o zi înainte de alegerile pentru preşedinţia FRF unde a fost mare favorit.

Gica-Popescu-1-660x400

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!