ADVERTISEMENT
News

De ce a fost aleasă Diana Șoșoacă pe lista AUR pentru Senat. Cum a ajuns în Parlament

Autor: Rareș Mușătoiu | 12.02.2021 | 22:37
De ce a fost aleasă Diana Șoșoacă pe lista AUR pentru Senat. Cum a ajuns în Parlament
Claudiu Târziu, acuzații dure la adresa Dianei Șoșoacă: "A fost pusă pe listă din bunătate" foto: hepta.ro

Claudiu Târziu, co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor, a comentat vineri la România TV despre cooptarea Dianei Șoșoacă în AUR și a dezvăluit pentru prima dată de ce a fost aceasta aleasă pe listele partidului pentru Senat.

ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă a pierdut sprijinul politic al AUR în urmă cu două zile, după ce liderii partidului au spus că nu se poate lucra alături de ea.

Târziu a declarat imediat după decizie că nu senatoarea Șoșoacă a reprezentat un factor important în succesul politic al AUR, idee reluată și astăzi.

ADVERTISEMENT

Claudiu Târziu explică cum a ajuns Șoșoacă pe listele AUR

“Florian Bolceag și Alexandru Stănilă au fost cei care au insistat ca Diana Șoșoacă să fie pe listele din partea Partidului Neamului Românesc.

Eu m-am opus cu vehemență, o cunoșteam pe dânsa și știam cum se manifestă, toți ceilalți au spus că mai bine strângem rândurile cu toți naționaliștii, cu toți oamenii care vor binele României.

ADVERTISEMENT

Mi-am călcat pe inimă și rău am făcut, ne-am înșelat în privința ei. Ea a luat 20.000 de voturi la Iași, soția mea a candidat la Bacău într-un oraș în care nu a trăit și pe care  nu îl cunoaște și a luat tot 20.000 de voturi.

Diana Șoșoacă dacă era atât de puternică din punct de vedere electoral ar fi luat măcar voturile care sunt în dreptul unui mandat de senator, măcar 40-50.000 de voturi.

ADVERTISEMENT

Dacă ar fi fost așa conștientă de puterea ei electorală, nu ar fi venit să bage AUR în Parlament așa cum spune, ci s-ar fi dus să bage în Parlament partidul din care a venit, Neamul Românesc.

E a ajuns Parlamentar dintr-o bunătate a colegilor mei, dacă era să decid singur, nu aș fi fost de acord.

ADVERTISEMENT

George Simion a susținut-o și mai spune un lucru foarte important, dar lumea nu vede acordurile, doar diferențele. El spune că el o va susține pe doamna Șoșoacă când va avea proiecte importante pentru țară. Ce am spus eu cu câteva ore înainte?

Că dacă doamna Șoșoacă este într-adevăr cinstită și are această opțiune național-creștină pe care o declară, spre deosebire de acum un an când era useristă, înseamnă că ne vom regăsi pe același front pe care l-am deschis împotriva globalizării, a ateismului virulent, a deznaționalizării, a celor care luptă împotriva suveranității României”, a declarat Claudiu Târziu la RTV.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!