News

Claudiu Târziu, explicații despre relația pe care o are cu Gigi Becali

12.02.2021 | 22:28
Claudiu Tarziu explicatii despre relatia pe care o are cu Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Claudiu Târziu, co-președinte al Alianței pentru Unirea Românilor, a dat explicații vineri la România TV despre relația pe care o are cu Gigi Becali, patronul echipei FCSB. Acesta a povestit modalitatea în care l-a cunoscut pe Becali și cum a fost ajutat de către acesta.

Alianța pentru Unirea Românilor și-a finanțat din surse proprii campania, ceea ce a dus la o serie de speculații în mass-media.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două zile, co-președintele AUR, Claudiu Târziu, a comentat despre retragerea sprijiului politic față de senatoarea Diana Șoșoacă.

Claudiu Târziu, explicații despre relația pe care o are cu Gigi Becali

“Pe domnul George Becali  îl prețuiesc foarte mult pentru felul în care își face datoria de creștin și felul în care își caută mântuirea. Nu știam multe lucruri despre această căutare, îl judecam și eu pripit, dar am ajuns să ne cunoaștem.

ADVERTISEMENT

Este un om foarte profund, în ciuda felului în care îl percepe presa și în ciuda altercațiilor de presă în care a fost surprins. Știu că vorbele spuse în declarația surprinsă mai devreme nu sunt spuse din răutate, sunt din amintirile sale. E firesc să nu își amintească toate binefacerile făcute cu lux de amănunte.

Domnul Becali nu a dat niciun sediu partidului AUR, iar domnului Becali nu i-a fost cerut să participe la proiectul AUR. Acum patru ani am ajuns să îl cunosc personal, i-am dus niște cărți despre sfinții din închisori, a fost foarte impesionat și m-a întrebat cum editez aceste cărți.

ADVERTISEMENT

Și i-am zis de asociația pe care o am și că aceasta asociație are ateliere pentru copii. I-am mai spus că momentan nu mai avem un sediu și a zis bine, vă ajut eu, ne-a dat două camere într-un sediu al fundației George Becali pe care îl are în Centrul Vechi.

Ne-am mai întâlnit de câteva ori în legătură cu diverse lucruri duhovnicești și apoi nu am mai ținut legătura, nu i-am zis că facem partid. În 2017 l-am întrebat dacă ar mai fi interesat să intre în politică, a zis ‘nu, îmi ajunge ce mi-a dat politica, ești ispitit acolo să faci păcate, eu vreau să mă mântuiesc, nu mă interesează’.

ADVERTISEMENT

În 2019 am făcut partidul AUR împreună cu George Simion, nu i-am spus domnului Becali, nu l-am invitat să fie vice-președinte, nu i-am zis nimic, dânsul își aduce aminte lucrurile puțin diferit, dar este firesc, are de-a face cu foarte multă lume.

Sediul nu a fost folosit niciodată pentru partid, asta știe toată lumea. Nu folosesc eu sau soția mea aceste camere, le folosește asociația pe care eu am fondat-o, este vorba de un ONG care nu face asta pentru profit, face pentru a transmite meșteșuguri mai departe.

Becali nu ne-a cerut să plătim vreo chirie, plătim utilitățile că este firesc, nu ne-a condiționat în niciun fel, pentru că nu aș fi primit acest ajutor, dar nu este genul care să facă binefaceri cu condiție”, a declarat Claudiu Târziu la România TV.

 

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Adevăratul al 12-lea jucător al României la Euro 2024: povestea fanului admirat de...
Adevăratul al 12-lea jucător al României la Euro 2024: povestea fanului admirat de o lume întreagă EXCLUSIV
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
Câte kg de aur şi argint obţinem dacă reciclăm un milion de telefoane....
Câte kg de aur şi argint obţinem dacă reciclăm un milion de telefoane. Comoara uitată în sertarele românilor
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”