Alegeri 2024

Claudiu Târziu spune că AUR este „oastea” care trebuie trimisă în Parlamentul European. „Ne confruntăm cu răul ce se clocește la Bruxelles”

Claudiu Târziu, președintele CNC al AUR: „Împreună suntem oastea dumneavoastră, reușim să eliberăm România și să readucem în Europa normalitatea”
20.05.2024 | 19:52
Claudiu Tarziu spune ca AUR este oastea care trebuie trimisa in Parlamentul European Ne confruntam cu raul ce se cloceste la Bruxelles
Claudiu Târziu a spus că guvernanții ascund poporului „răul” ce s-ar pregăti la Bruxelles / Foto: captură, AUR
ADVERTISEMENT

Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, a vorbit, duminică, la Baia Mare, în Maramureș, în cadrul „Caravanei Patrioți în Europa”, prin care partidul își prezintă candidații la alegerile din 9 iunie, despre importanța scrutinelor și despre „răul care se clocește la Bruxelles și care vine peste noi”.

AUR, „expresia politică a renașterii naționale”

Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, și-a început discursul subliniind că maramureșenii sunt „avangarda mișcării de renaștere națională”, în apărarea „libertății și tradiției”.

ADVERTISEMENT

„Dragi maramureșeni, aveți putere, puteți să reacționați, știți să o faceți!. Sunteți oameni de piatră, sunteți oameni de suflet, sunteți oameni din stirpea celor care au fost întotdeauna în apărerea libertății și a tradiției pe aceste meleaguri. Sunteți nobili din naștere, sunteți poate singura parte a poporului român care v-ați înnobilat de unii singuri. Și asta e mare lucru. De aceea, poate, sau e sigur asta, din punctul meu de vedere, de aceea, dumneavoastră, maramureșenii, sunteți avangarda mișcării de renaștere națională a cărei expresie politică este Partidul AUR.

Vă mulțumesc pentru efortul pe care îl faceți. Vă îmbrățișez pe toți cu inima și știu cât efort, câte sacrificii, câte renunțări stau în spatele muncii dumneavoastră care fac posibilă această mișcare și fac posibil acest fenomen care este Alianța pentru Unirea Românilor”, a spus Claudiu Târziu, potrivit unui comunicat AUR.

ADVERTISEMENT

„Răul care se clocește la Bruxelles și care vine peste noi”

Claudiu Târziu, care candidează la 9 iunie la alegerile pentru Parlamentul European, a spus că guvernanții nu au organizat o dezbatere despre europarlamentare pentru că ei nu vor ca poporul să „știe că i se pregătesc lucruri grave”. Târziu a spus că Uniunea Europeană este pe cale să devină „o nouă USRR” din cauza celor care conduc instituțiile europene de la Bruxelles, unde „clocește răul” care vine spre România iar Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă nu vor să-l împiedice.

„Iubiți frații, în fața noastră avem o dată, 9 iunie. Unii ar spune că e ceva obișnuit. Cei de la putere s-au silit să facă din ea o dată oarecare, care să nu fie precedată de niciun fel de dezbatere autentică în societatea românească. Pentru că altfel, ar fi aflat mai mulți români, cu ceea ce ne confruntăm. Ce vine din apus, răul care se clocește la Bruxelles și care vine peste noi și are cale deschisă de la București, de către Ciucă, Ciolacu și Iohannis.

ADVERTISEMENT

„UE, amenințată să devină noua URSS”

Ei nu vor să știți că ni se pregătesc lucruri grave. Că Uniunea Europeană este amenințată de chiar cei care o diriguiesc, de cei care o conduc, să devină o nouă URSS, o nouă închisoare a popoarelor, în care libertățile și drepturile noastre să dispară (…) În loc ca Uniunea Europeană să rămână, așa cum au gândit-o fondatorii ei, un spațiu al păcii și al prosperității, un spațiu de conlucrare între națiuni suverane și creștine, astăzi tot mai mult este un soi de suprastat care se vrea cu un guvern unic, o armată unică, o politică externă unică, care să hotărască asupra vieților noastre, asupra sănătății noastre, asupra educației generațiilor noi”, a spus Claudiu Târziu.

„Mințile copiilor, deformate de educația ideologizată”

Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR a subliniat, spun el, pericolul educației „ideologizate” de la Bruxelles, care „deformează mințile copiilor” referindu-se la politica europeană privind minoritățile sexuale.

ADVERTISEMENT

”Astăzi, mințile copiilor noștri sunt deformate printr-o educație ideologizată venită de la Bruxelles, o educație care ne spune, ne rescrie istoria, o educație care vrea să transforme anormalitatea în normalitate și viceversa. Să acceptăm căsătoriile între homosexuali, să acceptăm adopțiile de copii de către cuplurile de homosexuali, să acceptăm propaganda aceasta mizerabilă LGBT și nu doar să acceptăm, ci să ne asumăm. Până într-acolo încât o să ajungem ca în țările nordice, dacă preoții vor refuza să oficieze astfel de zise căsătorii între persoane de același sex, să fie pedepsiți”, a spus Târziu.

România, atrasă în război

Claudiu Târziu a spus și că, potrivit lui, se încearcă un „exercițiu de supunere” după Covid-19, numit „Plandemie” prin invocarea războiului declanșat de Rusia în Ucraina, unde România este atrasă, și „obligată” să trimită sisteme de apărare antiaeriană Patriot, desi are nevoie de ele pentru propria apărare. Târziu a adăugat că războiul de la granița României se poate extinde, în condițiile în care președintele Franței, Emmanuel Macron, și șeful diplomației UE, Josep Borrell, îl „ațâță” pe Putin și „îl amenință”.

„Ne amenință. Ei conduc prin frică, cum au încercat în exercițiu de supunere care se numește Plandemie, Plandemia de COVID, încearcă pe mai departe. Acum ne amenință cu războiul. Dar nu doar că ne amenință cu războiul. Sunt gata să ne bage în război. România este obligată de Bruxelles să cedeze sistemele de apărare antiaeriană pe care le-a plătit cu bani grei, cu miliarde de dolari. Să cedeze Ucrainei, care are mai multe nevoie de ele.

Dar noi nu avem nevoie? Dar dacă războiul se extinde, așa cum amenință, dar dacă războiul chiar devine unul planetar pentru că Macron, care conduce Franța, și Borrell, care conduce politica externă a Uniunii Europene, îi ațâță pe Putin și îl amenință, iar acesta amenință la rândul lui cu un război nuclear. Vedeți dumneavoastră, despre lucrurile acestea ei vor să nu vorbim”, a spus Claudiu Târziu.

Comasarea alegerilor, „diluează” mesajul

Reprezentantul AUR a mai spus că din această cauză alegerile europarlamentare și locale au fost comasate, pentru ca mesajul de mai sus să se „dilueze” și alegătorilor să le fie servite discursuri despre „țevi” și „canalizare” și nu despre „dictate ideologice” care vin de la Bruxelles și sunt „implementate” la București.

„Și, de aceea au comasat alegerile locale cu cele europarlamentare. Ca mesajul să se dilueze. Să vorbim despre țevi, despre canalizare, dar nu despre lucrurile care îi afectează mult mai mult pe toți românii. Aceste dictate ideologice care vin de la Bruxelles și sunt implementate cu sârg la București, ne afectează până în măduva oaselor acestui neam.

Fiecare sat, fiecare oraș, fiecare județ, va suferi de pe urma acestor dictate ideologice. Dar dumneavoastră nu trebuie să știți despre ele, dumneavoastră trebuie să credeți că totul e lapte și miere la Bruxelles, să nu trimiteți acolo o oaste care să vă apere interesele, să fiți corect politici și să acceptați tot ce vine ca pe un dar. Și eventual să fiți mulțumiți că mai aveți dreptul să votați. Încă!”, a spus Târziu.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”