Fotbal international

Clauza din contractul lui Răzvan Lucescu! Suma uriașă pe care trebuie să o plătească dacă vrea să plece de la PAOK

22.04.2019 | 10:06
Clauza din contractul lui Razvan Lucescu Suma uriasa pe care trebuie sa o plateasca daca vrea sa plece de la PAOK

Răzvan Lucescu a reușit să câștige titlul cu PAOK Salonic, după o pauză de 34 de ani, iar acum s-a aflat ce clauză are antrenorul român în contractul cu gruparea finanțată de Ivan Savvidis. PAOK s-a impsu pe teren propriu în fața formației Levadiakos, scor 5-0, după golurile înscrise de Yevhen Shakhov (min. 3, 60), Diego Bisewar (min. 8 penalty), Fernando Varela (min. 53) și Karol Swiderski (min. 81), iar trofeul de campioană a ajuns la echipa antrenată de Răzvan Lucescu.

Clauza din contractul lui Răzvan Lucescu cu PAOK Salonic

“Generalul”, așa cum l-au poreclit grecii pe Răzvan Lucescu, este la mare căutare după evoluțiile bune ale lui PAOK Salonic de la venirea lui pe banca tehnică. Astfel, echipe importante din Turcia și Italia s-au arătat interesate de serviciile sale. Ivan Savvidis, patronul lui PAOK Salonic, a vrut să se asigure că antrenorul român nu va pleca repede de la echipa sa și i-a pus o clauză uriașă în contract.

Răzvan Lucescu poate să plece de la PAOK Salonic în orice moment, dar doar dacă clubul din Grecia va încasa 2 milioane de euro, atât căt este clauza de reziliere a contractului antrenorului român. Jurnaliștii din Grecia au anunțat că fostul selecționer al echipei naționale a României se va pune la masa negocierilor cu Ivan Savvidis, toate acestea pentru a lua o decizie în ceea ce privește viitorul său.

Răzvan Lucescu în timpul unui antrenament susținut de PAOK Salonic
Răzvan Lucescu în timpul unui antrenament susținut de PAOK Salonic

“Totul se decide zilele următoare!”

“Răzvan este foarte iubit aici, de la succesul pe care l-a adus până la felul lui de a fi. Și domnul Savvidis îl apreciază, trebuie să se decidă dacă vor merge împreună mai departe. Există o clauză de transfer de 2 milioane de euro pe care orice club trebuie să o plătească dacă îl vrea pe Lucescu. Ar fi puțin pentru o superechipă din Turcia sau vreuna din Occident. Zilele viitoare se va decide tot”, a declarat un jurnalist din Grecia, conform gsp.

Răzvan Lucescu a ajuns la PAOK Salonic în august 2017 și mai are contract cu formația patronată de Ivan Savvidis până în vara anului 2020. Antrenorul în vârstă de 50 de ani a mai pregătit pe parcursul carierei echipe precum Skoda Xanthi, Petrolul Ploiești, El Jaish, Rapid București și ACS SR Brașov. Răzvan Lucescu a stat și pe banca echipei naționale a României în perioada aprilie 2009 – iunie 2011, în 21 de meciuri.