Fiorentina confirmă FANATIK.RO. Ianis Hagi, păstrat în lot de Sousa

Adrian Dumitru   
in Stiri sportive
03/08/2016, 13:00
Fiorentina confirmă FANATIK.RO. Ianis Hagi, păstrat în lot de Sousa GALERIE FOTO

UPDATE 03.08. 13:02 / Oficialii Fiorentinei au confirmat informaţiile oferite de FANATIK.RO. Chiar dacă are o vîrstă fragedă pentru campionatul din Italia, Ianis Hagi a fost păstrat în lotul Fiorentinei pentru noul sezon din Serie A. Pe lîngă calităţile pe care le are Ianis, această decizie a fost luată şi datorită clauzei impuse de Hagi senior şi prezentată în exclusivitate de FANATIK.RO.

“Hagi nu pleacă”, s-au rezumat să afirme conducătorii toscani în urma informaţiilor  apărute în presa din Peninsulă, care a precizat că Ianis urma să fie împrumutat.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Transferul lui Ianis Hagi la Fiorentina, privit cu scepticism în România, a fost lăudat de unul dintre cei mai mari conducători din fotbalul italian, Luciano Moggi. “Cel mai bun transfer al sezonului în Serie A l-a făcut Fiorentina. Mă refer la mijlocaşul Ianis Hagi de la Viitorul. Credeţi-mă, este un jucător mare, o să-şi arate valoarea”, a fost reacţia fostului şef al lui Juventus

Iar vorbele lui Moggi sînt acoperite de clauzele pe care Gică Hagi a reuşit să le introducă în contractul lui Ianis. Mijlocaşul de doar 17 ani are parte de mai multe facilităţi, însă cea mai importantă este în strînsă legătură cu angajamentul şi viitorul tînărului român.

Momentul cheie de la negocieri

Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că negocierile dintre cele două cluburi au fost tergiversate şi a existat un moment în care toată tranzacţia ar fi putut pica din cauza unei clauze de care “Regele” a ţinut să fie introdusă neapărat.

Negocierile au fost tensionate, iar principala clauză care a stîrnit nemulţumirea lui Hagi a ţinut de posibilitatea ca Ianis să fie împrumutat. Totul a fost la un pas să cadă, iar Ianis să rămînă în continuare la Viitorul, susţin apropiaţii “Regelui”. Informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK.RO (vezi detalii AICI).

Nu poate fi împrumutat

Încăpăţînarea proverbială a lui Gică Hagi a dat roade în cazul fiului său, Ianis obţinînd o doză imensă de încredere din partea conducerii toscane, care şi-a asumat răspunderea că puştiul de 17 ani o să joace la Firenze.

“În contract s-a stipulat faptul că Ianis Hagi nu o să fie împrumutat deloc în cei cinci ani pe care o să îi petreacă la Fiorentina, conform angajamentului făcut în momentul înţelegerii. Italienii sînt obligaţi să îl folosească un număr de meciuri şi să îi dea încredere. Altfel, el nu mai ajungea la Fiorentina. Hagi a ţinut mult la această clauză, au precizat sursele FANATIK.RO.

39 de meciuri a bifat Ianis Hagi pentru prima echipă a Viitorului

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×