Fotbal intern

Luchin a primit cartea verde şi POATE juca diseară pentru Steaua

UPDATE Ora 11:35 / Srgian Luchin a fost oprit din lot de Costel Gâlcă pentru partida din această seară contra CFR-ului. Este foarte probabil ca fundaşul să debuteze în tricoul campioanei,...
10.08.2014 | 11:35

UPDATE Ora 11:35 / Srgian Luchin a fost oprit din lot de Costel Gâlcă pentru partida din această seară contra CFR-ului. Este foarte probabil ca fundaşul să debuteze în tricoul campioanei, cartea verde a jucătorului sosind în această dimineaţă, conform gsp.ro.

––––

UPDATE ora 12:00 / “Luchin este un jucător pe care ni l-am dorit şi care a dorit şi el să vină la Steaua! Nu va putea juca în play off în Liga Campionilor, dar va juca în campionat şi, sperăm, în grupele Ligii. Negocierile cu Botev au fost destul de lungi, cu jucătorul nu. “, a spus Vali Argăseală.

Loading the player…

1.FOTBAL:PREZENTARE SRGIAN LUCHIN LA STEAUA (9.08.2014) 1.FOTBAL:PREZENTARE SRGIAN LUCHIN LA STEAUA (9.08.2014) 1.FOTBAL:PREZENTARE SRGIAN LUCHIN LA STEAUA (9.08.2014) 1.FOTBAL:PREZENTARE SRGIAN LUCHIN LA STEAUA (9.08.2014) 1.FOTBAL:PREZENTARE SRGIAN LUCHIN LA STEAUA (9.08.2014) 1.FOTBAL:PREZENTARE SRGIAN LUCHIN LA STEAUA (9.08.2014) 1.FOTBAL:PREZENTARE SRGIAN LUCHIN LA STEAUA (9.08.2014)

 

Luchin va juca cu numărul 5, pe care l-a purtat Mihai Pintilii: “Pentru mine este o mare oportunitate să joc la Steaua. Este o presiune mare, dar nu mi-e frică, nici de concurenţă. Dacă ai valoare, joci la Steaua! Am venit cu încredere şi entuziasm şi sper să obţinem rezultatele pe care ni le dorim. Azi am efectuat primul antrenament cu echipa, am fost primit bine la Steaua, mă voi integra destul de repede. Suporterii lui Dinamo mă vor fluiera în meciul direct, sînt sigur, dar asta mă motivează! Fanii Stelei mă vor primi bine, dacă îmi voi face treaba, sînt convins de asta! Sînt ceva probleme cu cartea verde, se întîrzie de la Federaţia Bulgară, dar sper să se rezolve. Sper să eliminăm Ludogoreţ, Steaua este mai bună! Jucăm de 10 ani în cupele europene, bulgarii doar de 2-3 ani. Dacă Gardoş va pleca, va fi o pierdere mare, dar e normal să vrea să meargă în străinătate. 

UPDATE  09.08.2014, 10:30 / Srgian Luchin va fi prezentat oficial la Steaua, azi de la ora 12:00. 

Srgian Luchin a fost cel mai mediatizat transfer al Stelei în această vară, iar FANATIK.RO a aflat detalii inedite pe care fundaşul şi le-a stabilit în momentul în care a semnat cu echipa din Ghencea. Concret, fostul fundaş al lui Dinamo va avea procente dintr-un eventual transfer!

Negocierile cu Luchin au fost foarte dure, mai ales că el nu venea din postura de  jucător liber de contract. Pînă la urmă, Steaua a plătit către Botev Plovdiv undeva în jurul a 170.000 euro, în timp ce angajamentul fotbalistului a fost negociat în cel mai mic detaliu. Luchin a obţinut 12.000 euro lunar salariu, dar şi o serie de bonusuri în funcţie de convocările la echipa naţională, adică aproximativ aceleaşi condiţii pe care le avea şi la Dinamo. Diferenţa este făcută însă de o clauză contractuală care i-ar putea aduce sîrbului foarte mulţi bani, dacă prinde un transfer bun în străinătate.

30 la sută dintr-un viitor transfer!

Conform surselor FANATIK.RO, Luchin a negociat la sînge posibilitatea să încaseze o sumă consistentă la o revînzare. Astfel, indiferent de suma pe care roş-albaştrii ar putea-o încasa în schimbul său, Luchin va primi automat 30 la sută. Concret, dacă s-ar plăti în schimbul său 1,8 milioane de euro, adică atît cît este cota sa de piaţă acum, conform site-ului transfermarkt.de, Srgian ar încasa peste 500.ooo de euro, adică salariul său, cu tot cu bonusuri, pe patru sezoane!

Moţi l-a propus la Ludogoreţ

Interesant este că în momentul în care au apărut problemele la Botev Plovdiv, echipă la care Luchin se transferase în pauza de iarnă, iar fundaşul a vrut să plece de acolo a existat chiar posibilitatea ca el să ajungă la campioana Ludogoreţ Razgrad. Nimeni alta decît adversara Stelei, actuala sa echipă, din play-off-ul Ligii Campionilor! Luchin a fost propus acolo tocmai de fostul său coleg de la Dinamo, Cosmin Moţi, însă discuţiile nu au depăşit stadiul incipient, iar Steaua şi-a asigurat pînă la urmă serviciile jucătorului.

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

Tags: