Fotbal intern

Cum arată noul contract propus lui Mircea Rednic de Dinamo! Clauză de reziliere și obiective de top!

11.12.2018 | 14:48
Cum arata noul contract propus lui Mircea Rednic de Dinamo Clauza de reziliere si obiective de top

Ionuț Negoiță are încredere totală în antrenorul său și îi dă acestuia mână liberă să readucă echipa în fruntea Ligii 1 Betano. Pentru a-l asigura de susținerea lui, în ciuda rezultatelor mai puțin convingătoare din ultima perioadă, Negoiță i-a propus un nou acord. FANATIK a aflat clauzele noului contract dintre Mircea Rednic și Dinamo.

“Puriul” va avea mână liberă la transferuri, un buget consistent de salarii, dar va trebui să își asume total rezultatele echipei. Ce va conține noua înțelegere dintre părți și care sunt punctele unde se negociază încă? De aici afli toate detaliile.

Clauzele noului contract dintre Mircea Rednic și Dinamo! Obiective: Cupa și Campionatul!

Revoluția pornită de Mircea Rednic la nivelul lotului de jucători are în spate susținerea necondiționată a patronului Ionuț Negoiță. Într-o perioadă în care au apărut și contestatari ai proiectului demarat de Rednic, șeful alb-roșilor a decis să îi întărească autoritatea și i-a oferit un nou contract. FANATIK vă prezintă, în exclusivitate, ce prevede noul acord dintre antrenor și Dinamo București.

Mircea Rednic Ionel Dănciulescu
Mircea Rednic a insistat pentru revenirea lui Ionel Dănciulescu și speră ca împreună să aducă titlul de campioană la Dinamo București

În primul rând, lui Rednic i s-a oferit un an în plus la echipă. Astfel, dacă va parafa noua înțelegere, “Puriul” va putea rămâne în Ștefan cel Mare până în vara anului 2021! Apoi, în noul contract sunt trecute, alb pe negru, obiectivele de performanță pe care și le asumă tehnicianul: Cupa și Campionatul! Aici există o mică discuție între părți, în ideea în care nu s-a stabilit dacă aceste obiective vor intra în vigoare din vara lui 2019 sau din cea a lui 2020. Cel mai probabil, ambițiosul antrenor dinamovist va accepta ca la anul să se lupte oficial la titlu!

Clauza de reziliere, motiv de negociere! Va exista, dar nu se știe cât va fi de mare

În fine, în acordul dintre Rednic și Dinamo va exista și o clauză de reziliere. Aceasta nu va fi unilaterală și va fi, așa cum a existat în mandatul precedent, aceeași sumă atât pentru antrenor, cât și pentru club. În acest moment, “Puriul” și oamenii lui Ionuț Negoiță nu au ajuns la un numitor comun legat de valoarea acesteia.

Mircea Rednic
Mircea Rednic a avut mari bătăi de cap pe banca tehnică a lui Dinamo de la preluarea echipei

Din informațiile FANATIK, Rednic, care a insistat pentru întoarcerea lui Dănciulescu, ar dori ca suma să fie cât mai mare pentru a avea o stabilitate totală la Dinamo și pentru a avea garanția că nu va fi înlăturat din alte interese. Dialogul dintre părți se învârte între 150.000 de euro și 200.000 de euro. Salariul lui Mircea Rednic va rămâne același, 10.000 de euro pe lună, dar va avea bonusuri consistente dacă va îndeplini obiectivele de performanță. Cel mai probabil, în zilele următoare, Rednic va bate palma cu oamenii lui Negoiță și va parafa noul contract.