Fotbal international

Clement Lenglet îl liniștește pe Antoine Griezmann: „Messi nu vorbea nici cu mine! El e prieten bun cu Suarez şi atât”

12.11.2019 | 20:08
Clement Lenglet il linisteste pe Antoine Griezmann Messi nu vorbea nici cu mine El e prieten bun cu Suarez si atat
ADVERTISEMENT

Clement Lenglet a vorbit despre situația prin care trece Antoine Griezmann în relația cu Lionel Messi. Fundașul Barcelonei a povestit că și el a trecut prin aceeași situație, dar într-un final a ajuns la o relație bună cu starul argentinian, pe care îl consideră un bun prieten.

Clement Lenglet, îl liniștește pe Griezmann: „Dialogul cu Messi vine mai greu!”

Clement Lenglet a vorbit despre relația lui Antoine Griezmann cu Lionel Messi și a explicat că dialogul cu starul argentinian vine mai greu: „Este cel mai bun fotbalist din lume, dar îl consider prietenul meu și al vestiarului. În fiecare zi se comportă foarte simplu și te determină să te comporți cu mai mult bun simț și modestie. Este o persoană foarte calmă, nu ne-a dat niciodată ordine”.

ADVERTISEMENT

„Lui Antoine i se întâmplă ce mi s-a întâmplat și mie. Dialogul cu Messi vine cu pași mărunți. Messi stă foarte mult cu Luis Suarez, dar devine din ce în ce mai deschis cu cât timpul trece. Poți să vorbești foarte multe lucruri cu el, nu doar despre fotbal, iar el ne ajută în fiecare zi”, a mai spus Lenglet.

  • 24 de ani a împlinit Clement Lengle pe 17 iunie

„Nu este ușor să ajungi la un club precum Barcelona!”

„Nu este ușor să ajungi la un club precum Barcelona, pentru că fotbaliștii au un stil anume de joc și ai nevoie să te adaptezi. Nu mi-am schimbat stilul de viață, nu am fost un star la Nancy și nici acum nu mă consider. Fotbalul îți aduce și multe avantaje dar și dezavantaje. Câștig foarte bine, mă duc și mănânc la restaurant și nu mă mai uit la preț”, a continuat fundașul catalanilor

ADVERTISEMENT

„Îmi permit mai multe în viață, dar nu vreau să-mi cumpăr lucruri care costă enorm, cum ar fi un Ferrari. Îmi plac mașinile, dar nu văd rostul pentru care ți-ai lua o astfel de mașină”,  a încheiat Clement Lenglet.

  • 60.000.000 de euro este cota de piață a lui Clement Lenglet, conform transfermarkt.com
Tags: