Life

Cleopatra Stratan a anunțat cum se înțelege, în realitate, cu părinții lui Edward Sanda. Artista a spus adevărul

12.10.2020 | 17:08
Cleopatra Stratan a anuntat cum se intelege in realitate cu parintii lui Edward Sanda Artista a spus adevarul
Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri tinere de la noi
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan a vorbit foarte deschis despre relația pe care o are cu părinții logodnicului ei. Abia devenită majoră, tânăra artistă a oferit detalii rămase neștiute, dar pe care fanii își doreau foarte mult să le afle.

Frumoasa cântăreață are planuri serioase de viitor alături de Edward Sanda. Din acest motiv, urmăritorii din mediul online i-au adresat o sumedenie de întrebări, legate și de cererea în căsătorie.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Pavel Stratan a fost cerută de soție cu doar o săptămână în urmă, atunci când a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani. În cinstea ei a fost organizată o petrecere fabuloasă, iar de la marele eveniment, ce a fost unul în special în familie, nu puteau să lipsească nici rudele lui Edward Sanda.

Cleopatra Stratan a vorbit deschis despre părinții lui Edward Sanda

În urmă cu câteva zile, Edward Sanda povestea că se înțelege de minune cu părinții Cleopatrei, dar și că discutase de ceva vreme despre surpriza pe care urma să o pună la cale pentru fiica lor.

ADVERTISEMENT

Totodată, cererea în căsătorie a fost aprobată înainte de către Pavel Stratan, cunoscut drept unul dintre cei mai stricți tătici celebri. Până în momentul în care tânărul artist a făcut pasul cel mare, cei doi îndrăgostiți aveau chiar un program foarte bine conturat de către artistul originar din Republica Moldova.

Edward Sanda a respectat toate regulile impuse cu mare sfințenie, iar ca drept dovadă și Pavel Stratan i-a adresat doar cuvinte de laudă, în cel mai nou interviu oferit.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, Cleopatra Stratan pare să fi făcut o impresie foarte bună asupra părinților logodnicului său. Însă, despre toate acestea se știau mai puține, iar fanii au fost curioși să afle adevărul și în ceea ce-o privește pe șatenă.

Cleopatra Stratan a anunțat cum se înțelege, în realitate, cu părinții lui Edward Sanda. Artista a spus adevărul
Cleopatra Stratan a răspuns unor întrebări inedite despre părinții lui Edward Sanda

Fiica artistului Pavel Stratan a mărturisit foarte emoționată că se înțelege de minune cu viitorii ei socri. Aceasta a avut replici de laudă la adresa celor care l-au crescut pe Edward Sanda, acesta fiind prezentat și ca un iubit foarte grijuliu, în toți anii lor de relație. Părinții lui Edward Sanda se numesc Olimpia și Viorel, iar artista a postat și o poză cu ei.

ADVERTISEMENT

„Sunt niște oameni extraordinari! Mă simt onorată să fac parte din familia lor și îi iubesc mult de tot!”, a mai mărturisit Cleopatra Stratan, în seria de postări de pe Instagram.

Sesiunea de întrebări și răspunsuri organizată de către Cleopatra în mediul online a fost total pe placul urmăritorilor ei. Mai mult, ea a mărturisit că cererea în căsătorie, venită cu puțin după miezul nopții, a reprezentat cel mai frumos cadou primit de majorat.

“Nu am făcut niciun video atunci (n.r.: în momentul cererii în căsătorie), pentru că am fost doar noi doi!”, a povestit Cleopatra.

ADVERTISEMENT