Life

Cleopatra Stratan a împlinit 18 ani. Îți mai amintești cum arăta când îl chema pe Ghiță?

06.10.2020 | 13:07
Cleopatra Stratan a implinit 18 ani Iti mai amintesti cum arata cand il chema pe Ghita
Cum arată mama Cleopatrei Stratan. Imaginea pe care fanii o așteaptă de ani de zile. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan a împlinit astăzi vârsta majoratului. Simpatica fetiță care îl chema pe Ghiță este acum o adevărată domnișoară și a continuat în lumea muzicală, având deja 15 ani de carieră, din totalul de 18 pe care îi sărbătorește astăzi.

Celopatra cântă acum muzică dance, iar cariera ei pare a fi înfloritoare. Artista are în palmares recorduri impresionante fiind premiată de 6 ori de către celebra Guinness World Book of Records.

ADVERTISEMENT

Ea a fost recunoscută ca ea mai tânără cântăreață care a primit 3 premii MTV, cea mai tânără interpretă care a înregistrat o piesă situată pe locul 1 în topurile naționale, cea mai tânără artistă care a înregistrat un album, cea mai tânără cântăreață a unui concert „live” și cea mai bine plătită tânără interpretă, scrie libertatea.ro.

Cleopatra Stratan
Cleopatra Stratan a împlinit 18 ani. Iată prin ce transformări a trecut de-a lungul timpului.
Sursa foto: Instragram

Cleopatra Stratan are 18 ani. Iată cum arăta când interpreta melodia care i-a adus celebritatea, „Ghiță”

Cleopatra Stratan
Cleopatra Stratan a împlinit 18 ani. Iată cum arăta când îl cânta pe Ghiță
Sursa foto: Instragram

Frumoasa domnișoară este pe drumul cel bun și în plan profesional, dar și în viața romantică. În plan sentimental, aceasta are o relație cu Edward Sanda, cei doi formând una dintre cele mai îndrăgite perechi din showbiz-ul românesc.

ADVERTISEMENT

Planurile celor doi artiști duc până în fața altarului, cei doi declarând în multe rânduri că dragostea lor e eternă: „tu ești jumătatea sufletului meu și știu și simt că viața mea merită trăită alături de tine, cel puțin o veșnicie! Te iubesc enorm!❤️La mulți ani, TOT-ul meu!” , scria interpreta pe Instagram.

Cântăreții au început de la o colaborare în plan profesional, dar lucrurile au evoluat până la formarea unei perechi în viața reală. Amândoi sunt foarte populari pe Instagram, au sute de mii de urmăritori pe care îi țin la curent cu toate noutățile apărute.

ADVERTISEMENT

„Nu m-aș fi gândit niciodată că bărbatul vieții mele și omul cu care eu o să îmi petrec viața până la sfârșit, este omul acela pe care eu l-am întâlnit și cu care am împărțit scena, acum șase ani”, declara artista.

Tot de pe Instagram am aflat că cea mai recentă reușită profesională a fiicei lui Pavel Stratan a fost lansarea unei piese în colaborare cu Jorge, acesta se numește „Dans murdar”.

ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan își sărbătorește majoratul printr-o prezență pe platorile emisiunii lui Catalin Măruță. Acesta a atătat în InstaStory momente din timpul filmărilor, unde vor încerca să refacă imaginea fetiței care îl chema pe Ghită, imitând vestimentația și decorul de acum 15 ani.

 

 

 

ADVERTISEMENT