Life

Cleopatra Stratan, anunț după fotografia controversată în care ar părea însărcinată: „Asta o vedem și la părinții noștri”

09.09.2020 | 15:20
Cleopatra Stratan anunt dupa fotografia controversata in care ar parea insarcinata Asta o vedem si la parintii nostri
Cleopatra Stratan a rupt tăcerea după poza care a înnebunit internetul. Fotografie editată de Fanatik.ro. Pozele sunt preluate de pe Instagramurile celor doi
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut primele declarații după o fotografie care a stârnit multă rumoare zilele trecute cu cântăreața.

Cleopatra Stratan susține că nu este însărcinată, iar poza făcută nu a fost cu intenție

Într-una dintre imaginile postate de fiica lui Pavel Stratan pe internet, gândită și făcută chiar de cei doi, Edward pune mâna pe burtica artistei, iar fanii au explodat imediat crezând că vor să transmită un mesaj, acel mesaj și anume că ar fi însărcinată.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu au comentat până acum absolut deloc toată nebunia iscată în urma fotografiei din mediul online, însă văzând cum au escaladat lucrurile, au simțit nevoia să vorbească.

Cleopatra și Edward și-au deschis sufletul pentru cei de la Știrile Kanal D, iar fanii pot sta de acum liniștiți: cântăreața nu este însărcinată, iar poza nu a vrut să transmită niciun alt mesaj.

ADVERTISEMENT

„Toate calitățile lui sunt compatibile cu ale mele”

„Noi am făcut poza normal, ceilalți au înțeles greșit”, a mărturisit Cleopatra. „Dar nu ne-am dat seama că se poate transforma într-o adevărată controversă. Și că toată lumea o să o ia razna”, a spus în completare Edward.

Cei doi au vorbit apoi despre relația lor, iar fiica lui Pavel a făcut o paralelă între ceea ce trăiesc ei și cum s-au iubit părinții lor.

ADVERTISEMENT

„Nu am avut niciodată nici contraziceri și asta o vedem și la părinții noștri. Sunt de foarte mulți ani împreună și nu s-au certat, nu s-au contrazis măcar o dată. Când vedem chestia asta în familie nu ai cum să nu fii la fel. Toate calitățile lui sunt compatibile cu ale mele și asta contează. Ne-am găsit și suntem compatibili în absolut orice”, a adăugat Cleoaptra.

Edward a spus că este foarte bucuros în această relație și că lucrul cel mai important pentru el este faptul că rezonează aproape la orice capitol cu Cleo, fapt ce îi leagă și mai mult pe zi ce trec: „Și asta cred că e cel mai frumos și mai important în viața fiecărui om”.

ADVERTISEMENT