Life

Cum l-a jignit Cleopatra Stratan pe Bursucu, în direct, la Kanal D: „Te-ai gândit să intri și tu în rând cu ei?”

Un moment mai puțin plăcut a avut loc în emisiunea Dimineața cu noi, Cleopatra Stratan a fost deranjată pentru că a fost din nou întrebată despre o posibilă sarcină.
17.03.2022 | 13:06
Cum la jignit Cleopatra Stratan pe Bursucu in direct la Kanal D Teai gandit sa intri si tu in rand cu ei
ADVERTISEMENT

Evoluția cuplului Cleopatra Stratan- Edward Sanda este urmărită de multe persoane din România. Cântăreața și-a surprins fanii atunci când a anunțat că se căsătorește la doar 18 ani, în luna august a anului trecut. Acum, cei doi sunt întrebați cu fiecare ocazie dacă au de gând să devină parinți, iar întrebarea pare că a început să o deranjeze pe Cleopatra.

Cum l-a jignit Cleopatra Stratan pe Bursucu, în direct, la matinalul Kanal D

Invitați în emisiunea Dimineața cu noi, difuzată pe Kanal D, pentru a vorbi despre planurile de viitor, Bursucu i-a întrebat dacă au venit cu un nou proiect muzical, iar ei au dezvăluit că au noutăți pe alte planuri, făcând referire la colecția de haine pe care urmează să o lanseze.

ADVERTISEMENT

Primul gând al moderatorului a fost că Edward Sanda și Cleopatra Stratan urmează să dea publicului vestea cea mare, iar acest lucru a deranjat-o pe artistă.

„Noi am venit cu ceva nou, dar nu neapărat pe plan muzical. Adică, pe plan muzical avem proiecte nelansate, urmează să le lansăm anul ăsta. Dar avem proiecte pe mai multe planuri…”, a spus Cleopatra Stratan.

ADVERTISEMENT

„Vreți să faceți copii? Era prima întrebare a oricărui idiot, de asta mă…”, a întrerupt-o Bursucu.

„Și te-ai gândit să intri și tu în rând cu ei, nu?”, i-a răspuns imediat artista.

„Exact. Bravo! Normal, nu? Haideți, spune-ți planurile.”, a reacționat moderatorul matinalului Dimineața cu noi.

ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se lansează în afaceri

După acest moment, Cleopatra și Edward Sanda au oferit informații despre colecția lor de haine, numită „Cledy”, pe care își doresc să o lanseze la începutul acestui an. Cei doi lucrează cu o echipă care să-i ajute cu producția, dar de design și ilustrații se ocupă personal.

Colecția include, momentan, obiecte vestimentare pentru femei, bărbați, adolescenți, dar au în plan să includă și articole pentru copii, în funcție de felul în care afacerea lor va evolua.

ADVERTISEMENT

Își țin Edward Sanda și Cleopatra Stratan banii la comun?

George Tănase a fost curios să afle cum își gestionează tinerii căsătoriți bugetul în familie, dar Edward Sanda a dezvăluit că nu prea au ce venituri să împartă, având în vedere că pe durata pandemiei concertele au fost suspendate.

„Pe pandemia asta ne întrebi și tu? Nu tu concerte, pe sărăcia asta e un mit să vorbești despre bani.”, a declarat artistul.

ADVERTISEMENT