Life

Cleopatra Stratan, cerută în căsătorie de Edward Sanda. Primele imagini cu momentul emoţionant

06.10.2020 | 22:58
Cleopatra Stratan ceruta in casatorie de Edward Sanda Primele imagini cu momentul emotionant
ADVERTISEMENT

Astăzi, Cleopatra Stratan a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani și a avut parte de o petrecere pe cinste, unde s-a bucurat de compania prietenilor și a familiei.

Surprizele au fost în lanț la majoratul artistei, însă cel mai surprinzător gest a fost cel al iubitului ei, Edward Sanda. După 8 luni de relație, tânărul și-a luat inima în dinți și a cerut-o pe iubita sa în căsătorie, sub ochii tuturor invitaților.

ADVERTISEMENT

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Tineri și cu o carieră aflată în continuă ascensiune, cei doi par să se bucure de reușite pe toate planurile.

Cleopatra Stratan, cerută în căsătorie de Edward Sanda. Artistul i-a făcut iubitei sale o surpriză de proporții

Fiica lui Pavel Stratan a devenit majoră și se pare că îi merge foarte bine atât pe plan sentimental, cât și pe plan profesional, având un succes răsunător de la o vărstă fragedă. Tânăra a fost sărbătorită în stil mare, alături de familie și prieteni, iar Edward Sanda i-a făcut frumoasei șatene un cadou de suflet, la care nu s-ar fi așteptat nimeni.

ADVERTISEMENT

Deși se cunosc de mai bine de 6 ani, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au o relație de dragoste de 8 luni și sunt mai îndrăgostiți ca oricând. Cei doi sunt foarte activi în mediul online, unde nu se sfiesc să își arate public iubirea pe care și-o poartă unul celuilalt. Recent, aceștia au mărturisit că au gânduri serioase, ba chiar că se gândesc să ajungă în fața altarului, 

Astăzi, la petrecerea de ziua ei de naștere, Edward Sanda și-a făcut curaj și i-a adresat Cleopatrei întrebarea mult așteptată de aceasta: “Vrei să fii soția mea?”, spre surprinderea tuturor celor prezenți. Se pare că tânăra nu a stat prea mult pe gânduri și i-a răspuns iubitului său pe măsură, dovadă fiind fotografia postată de Edward Sanda pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

She said YEEES! ❤️? #LoveOfMyLife

A post shared by Edward Sanda (@edwardsandaofficial) on

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au anunțat, totuși, că nu se grăbesc în privința nunții, fiind dispuși să mai aștepte 2 sau 3 ani. La începutul relației, cei doi au fost rezervați în declarații și au evitat să se afișeze public, însă, cu timpul, sentimentele lor de iubire s-au intensificat sub ochii fanilor. Cel care a confirmat inițial relația a fost Edward.

„Tot ceea ce am căutat eu vreodată, văd acum în ea. E chiar ce căutam eu”, a spus artistul cu câteva luni în urmă.

ADVERTISEMENT

În prezent, atât Cleopatra, cât și Edward, se bucură de cariere înfloritoare și de mulți susținători. Ea a ajuns deja la cel de-al 15-le an de carieră, iar el s-a lansat recent și a câștigat rapid aprecierea publicului. Cei doi au și colaborat pentru piese precum “Cozonac” și “Dragoste, vă rog!”.

 

ADVERTISEMENT