Life

Cleopatra Stratan, decizie neașteptată. De ce nu vrea să meargă la facultate: „E o pierdere de timp”

05.04.2021 | 11:03
Cleopatra Stratan decizie neasteptata De ce nu vrea sa mearga la facultate E o pierdere de timp
Cleopatra Stratan, decizie neașteptată. De ce nu vrea să meargă la facultate: „E o pierdere de timp” Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan a luat o decizie neașteptată legată de facultate și le-a dezvăluit fanilor ce planuri are după terminarea liceului. Nu doar căsătoria cu Edward Sanda este obiectivul ei, ci și evoluția profesională. 

Cântăreața a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul de Instagram, iar urmăritorii au fost curioși în legătură cu planurile ei de viitor în ceea ce privește studiile.

ADVERTISEMENT

Cariera muzicală a Cleopatrei Stratan merge foarte bine în prezent, după ce a revenit în lumina reflectoarelor acum câțiva ani. La vârsta ei este mai împlinită ca oricând, având și o relație cu artistul Edward Sanda, urmând să-și unească destinele.

Cleopatra Stratan, decizie neașteptată. De ce nu vrea să meargă la facultate: „E o pierdere de timp”

Tânăra de 18 ani a decis că nu vrea să urmeze o facultate imediat după susșinerea examenului de Bacalaureat și că ar vrea să se concentreze mai mult pe cariera ei muzicală, considerând că studiile superioare nu o ajută în acest moment.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, iubita lui Edward Sanda nu exclude posibilitatea de a urma cursurile unei facultăți la un moment dat, daă va simți nevoia să învețe lucruri noi sau să-și îmbogățească cunoștințele.

„Ce facultate vrei să urmezi?”, a fost una dintre curiozitățile fanilor. Răspunsul artistei a venit imediat și a explicat de ce nu vrea să meargă la facultate anul acesta pentru că nu îi garantează succesul.

ADVERTISEMENT

„După liceu, nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea e o pierdere de timp pentru că mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii superioare și că facultatea nu garantează succesul (mă refer în cazul meu). Dacă voi simți nevoia pe parcursul anilor că am nevoie de facultate, o pot face oricând. În viață ca să ai succes trebuie să știi ce vrei, nu ce se vrea!”, a scris Cleopatra Stratan pe InstaStory.

Cleopatra Stratan
Cleopatra Stratan, despre facultate. Sursa foto: Instagram

Cleopatra Stratan, despre logodna cu Edward Sanda

Unul dintre internauți a întrebat-o dacă nu cumva s-a logodit prea devreme cu iubitul ei, iar frumoasa cântăreață a spus că nu există o limită atunci când este vorba de astfel de lucruri: „Nu cred că există o limită atâta timp cât simți din tot sufletul că așa trebuie să fie!”, a mai scris aceasta.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă este pregătită de viața alături de Edward Sanda, artista a scris că „Desigur! Alături de el sunt pregătită pentru orice!”. 

ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au logodit în octombrie la majoratul artistei, atunci când iubitul ei a cerut-o în căsătorie într-un moment cu totul emoționant. Recent, cântărețul a dezvăluit că cei doi ar vrea ca nunta să aibă loc n această toamnă, dacă pandemia va permite acest lucru.