Life

Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, prima afacere împreună. Din ce vor să facă bani

Cleopatra Stratan şi Edward Sanda nu se rezum la muzică şi vor să îşi extindă aria de interes şi în domeniul fashion. Cei doi pun bazele primei afaceri pe care o vor lansa anul viitor.
25.11.2021 | 17:27
Cleopatra Stratan si Edward Sanda prima afacere impreuna Din ce vor sa faca bani
Cleopatra Stratan și Edward Sanda pregătesc o colecție de haine. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

După ce Cleopatra Stratan și Edward Sanda au cucerit publicul cu vocile lor, vor să își încânte fanii și cu articole vestimentare.

Cei doi tineri artiști care aa cucerit inimile publicului din România se pregătesc să se lanseze şi în domeniul modei şi au în plan lansarea primei colecţii de haine.

ADVERTISEMENT

Prezenţi la emisiunea “La Măruţa”, difuzată, joi, de ProTv, cei doi au declarat că au în lucru un proiect ce vizează crearea de haine, pe care vor să îl lanseze în curând şi de care sunt foarte entuziasmaţi.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, prima afacere împreună

Momentan nu vrem să oferim foarte multe detalii. Este primul nostru proiect din carieră, prima noastră afacere ca să fim mai exacţi, care o să ia naştere după Sărbători, cel mai probabil anul viitor.  Noi am preconizat că vom lansa afacerea în primăvară dar sperăm tare mult ca lucrurile să decurgă bine și să se concretizeze mai rapid.”, au declarat cei doi în cadrul emisiunii.

ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan: “Speram să se regăsească cât mai mulţi tineri în stilul nostru”

Colecţia de haine, preconizată a fi lansată în primăvara anului 2022, se adresează tuturor vârstelor şi este potrivită celor care se regăsesc în stilul vestimentar al cuplului.

Ne dorim foarte mult să avem propria colecţie, la care lucrăm deja de foarte mult timp.

De aceea vrem să pregătim publicul, să îi anunţăm de ceea ce vrem să facem. O să venim cu o colecţie proprie de haine”, a mărturit Edward Sanda.

ADVERTISEMENT

Vizibil emoţionaţi de noul proiect în care au depus multă energie, Cleopatra Stratan a completat:“ Speram să se regăsească mulţi tineri şi nu doar. E o colecţie pentru orice vârsta; ne dorim să se identifice, să le placă şi să vrea să poarte stilul nostru.”

Cei doi au devenit un cuplu în februarie 2020, după ce s-au întâlnit de mai multe ori la studio și s-au apropiat unul de altul.

ADVERTISEMENT

Edward și Cleopatra s-au căsătorit în urmă cu câteva luni, dupa ce artistul a cerut-o în căsătorie la majoratul ei.

Cei doi formează dintre cele mai iubite cupluri din România. Familiarizaţi cu scena de la vârste fragede au descoperit că au multe lucruri în comun și așa a început povestea de iubire dintre ei.

 

 

ADVERTISEMENT