Life

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, vacanță în doi, la Paris. Ce loc nu au ratat îndrăgostiții

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își continuă luna de miere pe care au fost nevoiți să o întrerupă după nuntă. Cei doi artiști au ajuns într-un loc în care visau de multă vreme.
22.03.2022 | 20:13
Cleopatra Stratan si Edward Sanda vacanta in doi la Paris Ce loc nu au ratat indragostitii
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, vacanță de neuitat la Paris. Locul pe care nu l-au ratat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tinerii îndrăgostiți au plecat zilele trecute într-o vacanță în doi în Franța, acolo își doreau să ajungă de ceva timp. Cântăreții nu au ratat un loc desprins din povești și pe care îl vizitează frecvent familiile cu copii.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, vacanță de neuitat la Paris. Locul pe care nu l-au ratat

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au ajuns la Disneyland Paris, unde s-au comportat ca doi tineri frumoși și care se iubesc. Imaginile de pe social media cu artiștii căsătoriți în vara anului trecut vorbesc de la sine.

ADVERTISEMENT

Șatena originară din Republica Moldova a postat mai multe fotografii în care apare alături de partenerul de viață. Zâmbetele, râsetele și voia bună sunt cele care însoțesc filmările cu cei doi tineri, în vacanța din Paris.

„Am ajuns la magazinul Disney. Visul ei… hai să vedem ce e aici”, spune Edward Sanda într-un video de pe Instagram, în timp ce proaspăta sa soție este extrem de fericită.

ADVERTISEMENT

„Doamne, ce frumos este! Nici nu știu unde să mă uit”, completează Cleopatra Stratan imediat ce intră în Disneyland Paris.

„Îl aștept pe Edi să vină, să ne aducă niște băuturi și eu m-am cocoțat aici. Așteptăm și noi parada ca toți oamenii”, a mai precizat fiica artistului Pavel Stratan.

ADVERTISEMENT
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la Disneyland Paris
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la Disneyland Paris. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, concediu amânat

Cei doi cântăreți se bucură din plin de timpul petrecut la Paris unde au vrut să ajungă după nuntă. Din păcate, nu au reușit să plece nici de ziua de naștere a frumoasei artiste pentru că au fost impuse restricții din cauza Covid-19.

Și-au amânat concediul până s-au relaxat lucrurile din toate punctele de vedere, iar acum profită de orice moment, chiar dacă Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu sunt la prima vacanță pe care o petrec împreună.

ADVERTISEMENT

Imediat după căsătorie au fost în Sardinia, Italia, unde s-au bucurat de peisaje de poveste, dovadă imaginile pe care le-au împărtășit cu fanii.

ADVERTISEMENT