Life

Cleopatra Stratan, fericită că s-a căsătorit cu alesul inimii. Cum se simte după nunta cu Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au unit destinele în weekend-ul ce tocmai a trecut, cei doi artiști fiind în culmea bucuriei de când au devenit soț și soție.
16.08.2021 | 19:07
Cleopatra Stratan fericita ca sa casatorit cu alesul inimii Cum se simte dupa nunta cu Edward Sanda
ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață este foarte fericită că s-a căsătorit cu alesul inimii sale, deși nu are nici 19 ani împliniți. Se pare că vârsta nu a fost un impediment, iubirea fiind mult mai puternică în cazul lor.

Tânăra artistă a avut parte de nunta la care a visat, îmbrăcând inclusiv rochia albă de mireasă. Evenimentul a fost unul discret, cu familia și prietenii apropiați, Cleopatra Stratan simțindu-se minunat.

ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan, prima declarație în calitate de soție a lui Edward Sanda. Ce a mărturisit artista

Vedeta a oferit și prima declarație în calitate de soție a lui Edward Sanda, mărturisind cum a decurs prima zi de după nuntă.

Așa cum era de așteptat cei doi soți s-au trezit undeva aproape de prânz, semn că petrecerea i-a obosit extrem de tare și au avut nevoie de odihnă pe măsură.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește evenimentul, Cleopatra Stratan s-a bucurat că a decurs exact așa cum și-a dorit, cea mai frumoasă zi din viața lor rămânând pentru totdeauna în amintirile tuturor invitaților.

„Suntem foarte bine, pe acasă, tocmai ne-am trezit (n.r – 11:30), de ceva timp. Acum vorbesc cu părinții mei la telefon

ADVERTISEMENT

Tot ce pot să spun este că am avut o nuntă minunată, emoționantă și foarte relaxantă, exact așa cum ne-am dorit”, a spus artista originară din Republica Moldova, notează spynews.ro.

Cleopatra Stratan, nuntă la numai 18 ani. Cum se simte

Soția lui Edward Sanda a ținut să le mulțumească celor care le-au fost aproape în ziua cea care importantă din viața sa și a artistului de 24 de ani, care a avut loc pe 14 august 2021.

ADVERTISEMENT

Toți invitații s-au simțit minunat la nunta Cleopatrei Stratan care a ales să se cunune cu partenerul ei de viață, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de la începutul anului trecut.

ADVERTISEMENT

„Vrem să mulțumim în mod special oamenilor care au fost alături de noi, părinților, prietenilor și tuturor oamenilor dragi nouă. Ne-am simțit minunat cu voi”, a transmis vedeta pe Instagram.

Cântăreața a postat și numeroase imagini de la nunta care s-a desfășurat zilele trecute, fanii fiind extrem de încântați, dovadă că cei doi au primit foarte multe felicitări.