Life

Cleopatra Stratan, fericită că s-a căsătorit cu alesul inimii. Cum se simte după nunta cu Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au unit destinele în weekend-ul ce tocmai a trecut, cei doi artiști fiind în culmea bucuriei de când au devenit soț și soție.
16.08.2021 | 19:07
Cleopatra Stratan fericita ca sa casatorit cu alesul inimii Cum se simte dupa nunta cu Edward Sanda
ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață este foarte fericită că s-a căsătorit cu alesul inimii sale, deși nu are nici 19 ani împliniți. Se pare că vârsta nu a fost un impediment, iubirea fiind mult mai puternică în cazul lor.

Tânăra artistă a avut parte de nunta la care a visat, îmbrăcând inclusiv rochia albă de mireasă. Evenimentul a fost unul discret, cu familia și prietenii apropiați, Cleopatra Stratan simțindu-se minunat.

ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan, prima declarație în calitate de soție a lui Edward Sanda. Ce a mărturisit artista

Vedeta a oferit și prima declarație în calitate de soție a lui Edward Sanda, mărturisind cum a decurs prima zi de după nuntă.

Așa cum era de așteptat cei doi soți s-au trezit undeva aproape de prânz, semn că petrecerea i-a obosit extrem de tare și au avut nevoie de odihnă pe măsură.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește evenimentul, Cleopatra Stratan s-a bucurat că a decurs exact așa cum și-a dorit, cea mai frumoasă zi din viața lor rămânând pentru totdeauna în amintirile tuturor invitaților.

„Suntem foarte bine, pe acasă, tocmai ne-am trezit (n.r – 11:30), de ceva timp. Acum vorbesc cu părinții mei la telefon

ADVERTISEMENT

Tot ce pot să spun este că am avut o nuntă minunată, emoționantă și foarte relaxantă, exact așa cum ne-am dorit”, a spus artista originară din Republica Moldova, notează spynews.ro.

Cleopatra Stratan, nuntă la numai 18 ani. Cum se simte

Soția lui Edward Sanda a ținut să le mulțumească celor care le-au fost aproape în ziua cea care importantă din viața sa și a artistului de 24 de ani, care a avut loc pe 14 august 2021.

ADVERTISEMENT

Toți invitații s-au simțit minunat la nunta Cleopatrei Stratan care a ales să se cunune cu partenerul ei de viață, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de la începutul anului trecut.

„Vrem să mulțumim în mod special oamenilor care au fost alături de noi, părinților, prietenilor și tuturor oamenilor dragi nouă. Ne-am simțit minunat cu voi”, a transmis vedeta pe Instagram.

Cântăreața a postat și numeroase imagini de la nunta care s-a desfășurat zilele trecute, fanii fiind extrem de încântați, dovadă că cei doi au primit foarte multe felicitări.

ADVERTISEMENT