Life

Cleopatra Stratan, imagini de infarct. Cum și-a surprins vedeta fanii din online

07.12.2020 | 20:48
Cleopatra Stratan imagini de infarct Cum sia surprins vedeta fanii din online
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan s-a schimbat mult de-a lungul anilor și se pare că se transformă, treptat, într-o adevărată divă. Iubita lui Edward Sanda s-a fotografiat în ipostaze inedite, cu care și-a surprins fanii din mediul online.

Fiica lui Pavel Stratan este o domnișoară în toată regula și face furori pe rețelele de socializare cu fotografiile și videoclipurile pe care le postează, având sute de mii de urmăritori.

ADVERTISEMENT

În urmă cu mai bine de un deceniu, Cleopatra a cucerit publicul cu talentul și naturalețea ei, când se afla în căutarea lui Ghiță. Acum, aceasta a crescut și se pare că și-a și găsit alesul.

Cleopatra Stratan, apariție spectaculoasă în mediul online

Cleopatra Stratan a postat fotografii surprinzătoare pe pagina ei oficială de Instagram, fiind îmbrăcantă într-o rochie elegantă și roșie ca focul, cu o crăpătură generoasă care îi lasă la vedere piciorul, cu un machiaj de excepție care îi evidențiază trăsăturile frumoase, dar și cu o coafură inedită. În plus, accesoriile bine alese și rujul roșu i se potrivesc de minune tinerei.

ADVERTISEMENT

Reacțiile fanilor frumoasei șatene nu au întârziat să apară, aceștia fiind de-a dreptul vrăjiți de transformarea neașteptată a tinerei artiste. Cleopatra Stratan a fost asaltată cu mesaje de apreciere din partea susținătorilor ei, ba chiar a fost comparată cu celebra cântăreața Selena Gomez.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan)

„Superbă”, ,,Atât de altfel…❤️”, „Ești regina noastră”, „Doamne! Ce frumoasă esti!”, „Fenomenală”, reprezintă doar o parte din comentariile fanilor Cleopatrei Stratan.

ADVERTISEMENT

De asemenea, suntem siguri că și Edward Sanda se mândrește cu frumusețea iubitei sale. Relația celor doi merge din ce în ce mai bine, dovadă fiind faptul că deșa și-au programat nunta și se gândesc și la copii.

Edward Sanda a mărturisit că fericitul eveniment va avea loc, cel mai probabil, anul următor. Cei doi au mai declarat că nu se grăbesc și că așteaptă să se îmbunătățească situația privind coronavirusul pentru a face marele pas.

ADVERTISEMENT