Life

Cleopatra Stratan, primele declarații după ce i-a spus ”DA” lui Edward Sanda

07.10.2020 | 15:28
Cleopatra Stratan primele declaratii dupa ce ia spus DA lui Edward Sanda
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan este în culmea fericirii, după ce în urmă cu o zi a marcat o aniversare de 18 ani pe cinste. Fiica lui Pavel Stratan a fost chiar cerută în căsătorie de către iubitul ei, Edward Sanda.

Tânăra artistă e cunoscută românilor de când era doar o puștoaică și a vorbit deschis despre toate aceste momente emoționante. Cleopatra Stratan le-a arătat fanilor și cât este de fericită prin intermediul unor postări în mediul online.

ADVERTISEMENT

Petrecerea de majorat pe care aceasta a marcat-o a fost una la care au participat rudele și apropiații, având loc într-un cadru inedit, pe marginea unei piscine.

Cleopatra Stratan a făcut primele mărturisiri despre cererea în căsătorie. A fost copleșită de Edward Sanda

Cleopatra Stratan a făcut mărturii emoționante despre cererea în căsătorie. Artista a vorbit liber după ce i-a spus un “Da” foarte hotărât lui Edward Sanda, cu care formează un cuplu de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Fiicei artistului Pavel Stratan pare să îi meargă foarte bine în plan sentimental și chiar și înaintea acestei cereri mult așteptate cei doi au făcut mărturii despre planurile lor de viitor.

Odată cu această întrebare magică, tânărul i-a oferit Cleopatrei și un inel superb de logodnă. Și-a arătat bijuteria în cadrul unor imagini postate pe Instagram, acolo unde tinerii îndrăgostiți au primit și foarte multe mesaje de felicitare.

ADVERTISEMENT
Cleopatra Stratan, primele declarații după ce i-a spus ”DA” lui Edward Sanda
Cleopatra Stratan a spus “DA” chiar în ziua în care a devenit majoră

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Deși sunt foarte tineri, ei și-au plănuit viața împreună, acest detaliu fiind tot mai clar fanilor din cererea neașteptată pe care artista a acceptat-o cu o inimă foarte deschisă.

Prezentă într-o emisiune TV, tânăra a făcut mai multe declarații despre toate aceste momente din viața ei, ce pare că au copleșit-o. La rândul său, Edward Sanda are vârsta de 23 de ani și relația lor este una serioasă, fiind la început aprobată cu greu de către părinții foarte stricți ai Cleopatrei.

ADVERTISEMENT

„Am avut de acum ceva timp acordul lor, pentru că și ei se așteptau la asta. Nu cred că acum. Chiar dacă se întâmpla acum sau peste doi ani, era la fel pentru noi, dar noi am simțit să facem acum acest pas și l-am făcut.”, a susținut Edward Sanda.

„M-a cerut la 12 și câteva minute, chiar când am făcut 18 ani. Mă așteptam să fie peste 1 an, 2, mai încolo. Nu mă așteptam să mă ceară chiar de ziua mea.”, a susținut și Cleopatra Stratan.

ADVERTISEMENT