Life

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, apariție incendiară în piscină. Cei doi artiști au renunțat la inhibiții

09.03.2021 | 22:47
Cleopatra Stratan si Edward Sanda aparitie incendiara in piscina Cei doi artisti au renuntat la inhibitii
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au fotografiat în cea mai incendiară ipostază de până acum, chiar în piscină, unde nu au mai ținut cont de inhibiții. Cei doi tineri formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc și surprind de fiecare dată cu aparițiile lor.

Iubirea dintre ei este evidentă în fiecare fotografie pe care o postează pe rețelele sociale și nici de data aceasta nu fac excepție. Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu au renunțat la tandrețuri nici măcar în piscină.

ADVERTISEMENT

Acum un an, fanii cântăreței au fost surprinși să afle că iubitul ei este Edward Sanda. La niversarea de 18 ani, artistul și-a cerut iubita în căsătorie, dar nu se știe când va avea loc nunta.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, apariție incendiară în piscină

Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt aproape tot timpul împreună și au plecat într-o scurtă vacanță la munte, unde s-au relaxat și au profitat din plin de timpul liber. Felul în care s-au fotografiat în timp ce se aflau în piscină a fost o adevărată surpriză pentru fani.

ADVERTISEMENT

Îmbrățișați și pe punctul de a se săruta, cei doi artiști au încins internetul. Fotografia a strâns peste 24.000 de aprecieri în nici trei ore de la postare, dar și zeci de comentarii din partea internauților.

„Blue evening (n.r. seară albastră)”, a fost descrierea pe care Cleopatra Strata a ales-o pentru fotografia cu pricina.

ADVERTISEMENT
Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, apariție incendiară în piscină. Sursa foto: Instagram

Fanii au fost încântați să vadă că cei doi sunt atât de apropiați și iubirea dintre ei este sinceră. „Frumoșilor/ Superbi/ Ce drăguți sunteți/ Sunteți minunați! Multă sănătate și fericire!/ Adorrrrr maxim/ Tineri și îndrăgostiți/ Vai da ce de frumoși/ Frumoșii mei”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Din păcate, nu toată lumea a fost de acord cu fotografia Cleopatrei Stratan și a lui Edward Sanda, susținând că este mult prea intimă pentru a fi postată pe o rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

„Ce rost își au astfel de poze? Intimitatea unei relații ar trebui sa fie sfântă./ Ma bucur pentru frumoasa voastra relatie Dar astfel de poze intime nu isi au locul pe retelele de socializare. Da’ esti tanara fetita, mai ai de invatat multe :)/ Mai încet tinerii, noi aici încercăm să adormim”, au scris fanii nemulțumiți de imagine.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt logodiți din toamna anului trecut, atunci când tânărul a cerut-o pe partenera lui în căsătorie chiar în ziua majoratului. Surpriza a fost imensă, iar acum cei doi se gândesc la viitorul care îi așteaptă împreună.

ADVERTISEMENT