Life

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dezvăluit secretul unei căsnicii fără certuri! Cum își rezolvă problemele de cuplu

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au vorbit despre secretul unei căsnicii fără certuri. Cei doi susțin că se așază la masă și discută calm, orice problemă.
31.07.2022 | 22:00
Cleopatra Stratan si Edward Sanda au dezvaluit secretul unei casnicii fara certuri Cum isi rezolva problemele de cuplu
Cleopatra Stratan și Edward Sanda povestesc cum reușesc să depășească problemele de cuplu. Sursa foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt tineri, frumoși și au o căsnicie frumoasă. Pentru a trece cu bine peste problemele care apar în orice cuplu, ei știu că trebuie să discute deschis unul cu celălalt. Cu toate că au un an de când sunt soț și soție, fata lui Pavel Stratan a recunoscut care este secretul, pentru care ea și soțul ei nu se ceartă niciodată.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, secretul unei căsnicii fără certuri

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit vara trecută. Artista avea numai 18 ani, iar solistul vârsta de 23 de ani. De când și-au oficializat relația, ei sunt mai uniți. Cu toate acestea, cei doi soți au și opinii diferite, dar au reușit să găsească o cale de înțelegere.

ADVERTISEMENT

În luna august, Cleopatra și Edward vor sărbători un an de la căsătoria lor, ei fiind printre cele mai tinere vedete, care au făcut ajuns la altar. Cei doi amorezi se iubesc ca la început și au învățat, cum să facă față provocărilor de orice fel.

Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, la jumătatea lunii august 2021, într-un cadru restrâns, fiindu-le aproape doar cei apropiați. Artista nu se aștepta ca iubitul ei să o ceară așa de repede de soție.

ADVERTISEMENT

„Noi suntem doi oameni extrem de calmi în momente tensionate. Nu ne certăm niciodată, pentru că știm că nu rezolvăm nimic.

Când vine o problemă ne așezăm și discutăm. Îmi place că e la fel de copilăros ca mine. Ne-am descoperit latura asta unul al altul. (…) Îmi place tot la el’, a povestit Cleopatra Stratan, scrie Spynews.

ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan: ”Viața de femeie căsătorită este frumoasă și fericită”

În exclusivitate pentru FANATIK, râzând, Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda și-au descris relația fără să se ascundă. Mai mult, cei doi artiști și-au aruncat săgeți, pline de dragoste unul altuia.

”Viața de femeie căsătorită este frumoasă și fericită. Noi nu ne certăm niciodată. Avem situații în care eu am o părere, iar el are altă părere, încercăm să o discutăm și rezolvăm orice”, a declarat Cleopatra Stratan.

ADVERTISEMENT

În schimb Edward a confirmat că femeia are dreptate. ”Femeia are întotdeauna dreptate, se zice. Câteodată, da!”, susține artistul. Cleopatra, soția lui însă, cu un ton drăgăstos, dar care nu admite – pentru cei căsătoriți care ”știu mersul lucrurilor”, vreo contradicție, l-a corectat:”Câteodată? Cam des!”.

ADVERTISEMENT
Tags: