Life

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, despre provocările în cuplu după căsătorie: “Femeia are dreptate”

Cleopatra Stratan a uimit pe toată lumea când, la majorat, a luat decizia să se mărite cu Edward Sanda, dar relația lor merge ca ”unsă”, iar acum se gândesc la copil: o fetiță.
11.06.2022 | 20:12
Cleopatra Stratan si Edward Sanda despre provocarile in cuplu dupa casatorie Femeia are dreptate
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au vorbit, pe șleau, despre relația lor și despre ciopilul pe care și-l doresc / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au vorbit despre provocările unei relații dintre tineri, ea având abia 19 ani, iar el 24. Cu umor, în exclusivitate pentru FANATIK,  cei doi și-au descris relația și momentele dificile, dar și ceea ce își doresc pentru viitor.

Cleopatra Stratan, despre căsătoria cu Edward Sanda: ”Femeia are dreptate”

Cleopatra Stratan nu l-a așteptat prea mult pe ”Ghiță la portiță”. Ba chiar, ar zice unii, s-a cam și grăbit după ce s-a căsătorit, pe când avea doar 18 ani, cu artistul Edward Sanda. Dar, dacă s-au grăbit au nu, va demonstra timpul. Acum însă, cei doi par unul dintre cele mai simpatice cupluri din showbiz-ul românesc.

ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru FANATIK, râzând, cei doi și-au descris relația fără să se ascundă, ba chiar aruncându-și săgeți, pline de dragoste la modul evident, în dialogul cu reporterii publicației noastre.

”Viața de femeie căsătorită este frumoasă și fericită. Noi nu ne certăm niciodată. Avem situații în care eu am o părere, iar el are altă părere, încercăm să o discutăm și rezolvăm orice”, spune Cleopatra Stratan. Iar Edward, vizibil învățat când vine vorba de părerile diferite, a confirmat.

ADVERTISEMENT

”Femeia are întotdeauna dreptate, se zice. Câteodată, da!”, încearcă să spună, cocoșește, artistul. Cleopatra, soția lui însă, cu un ton drăgăstos, dar care nu admite – pentru ce căsătoriți care ”știu mersul lucrurilor”, vreo contradicție, l-a corectat: ”Câteodată? Cam  des!”.

Cleopatra și Edward Sanda nu se grăbesc să devină părinți

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dezvăluit și cum iau deciziile, împreună, atunci când vine vorba despre chestiunile care țin de familia lor. ”Oricum ne sfătuim în orice. Da, luăm deciziile amândoi, de la cea mai mică chestie până la cea mai serioasă”, spune Cleopatra Stratan, aprobată energic de Edward Sanda.

ADVERTISEMENT

Și, au mai dezvăluit cei doi, chestiunea copilului (sau copiilor) a fost discutată la modul cel mai serios în cuplul lor. ”Deocamdată mai așteptăm până să devenim părinți. Nu ne grăbim, dorim să mai copilărim noi. După aceea, vedem. Să ne punem la punct cu casa, cu amănuntele…”, spune Cleopatra Stratan.

Iar Edward Sanda a explicat că, în acest moment, și-ar dori să aibă o fetiță.  ”Ne dorim fetiță, dar, dacă o să fie băiat, probabil vom fi la fel de fericiți. Sănătos să fie”, spune el.

ADVERTISEMENT

Se pregătesc să se mute în casă nouă

Până să facă fetița pe care și-o doresc amândoi va mai dura ceva timp. Dar, ne-au explicat Cleopatra și Edward Sanda care formează unul dintre cele mai simpatice cupluri din showbiz-ul românesc, lucrurile sunt clare. Întâi casa, apoi copiii!

”Casa e în lucru. Construcția e gata, dar când vine vorba de decor, eu sunt cea care inițiază ideile. Adică, eu caut ceva, îi arăt, iar el zice da sau nu. După ideile mele”, ne explică Cleopatra Stratan. Iar Edward Sanda recunoaște, cu umor, care e situația acasă. Umor involuntar, în parte: ”E mai simplu la mine, ne implicăm amândoi, dar…”.

Când vine vorba de muzică însă, lucrurile se schimbă. Edward Sanda este, evident, cel care decide pasul următor și a stabilit o strategie clară. ”Nu vom lansa prea curând un album împreună. Vom lansa o singură piesă pe an împreună, mai mult nu”, spune artistul.

Apoi, revine la momentele dulci alături de soția lui și mai face o dezvăluire. ”Ne bucurăm de fiecare moment împreună pe care îl avem, și ne iubim pe zi ce trece mai mult. Eu îi pregătesc micul dejun, zilnic. Ne place să gătim împreună, timp să avem…”, a mai spus, pentru FANATIK, Edward Sanda despre relația cu Cleopatra Stratan.

ADVERTISEMENT