Life

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, detalii despre luna de miere. Unde pleacă cei doi îndrăgostiți

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au oferit detalii despre luna de miere. Iată ce locație au ales cei doi îndrăgostiți.
26.08.2021 | 11:03
Cleopatra Stratan si Edward Sanda detalii despre luna de miere Unde pleaca cei doi indragostiti
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au oferit detalii despre luna de miere. Cei doi îndrăgostiți au dezvăluit care este locația de vis pe care au ales-o.

Cei doi artiști s-au căsătorit civil în urmă cu aproape două săptămâni, iar weekend-ul trecut au avut ceremonia religioasă la Chișinău, alături de familie și prietenii apropiați.

ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, detalii despre luna de miere. Unde pleacă cei doi îndrăgostiți

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au oferit detalii despre luna de miere. Cei doi s-au căsătorit recent și urmează să plece împreună în vacanță.

Cei doi cântăreți proaspăt căsătoriți au ales o destinație de vis în care să-și petreacă luna de miere. După ce și-au spus da în fața ofițerului de Stare Civilă, dar și în cadrul ceremoniei religioase, Cleopatra Stratan și proaspătul ei soț se pregătesc de o vacanță inedită.

ADVERTISEMENT

Cei doi vor pleca în Sardinia, una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Italia, potrivit redacția.ro. Amândoi vor avea ocazia să se relaxeze și să petreacă timp de calitate în doi.

Recent, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat o piesă despre povestea lor, „Cel puțin o veșnicie”. Melodia a fost foarte bine primită de public, aflându-se în trending cu peste 2 milioane de vizualizări.

ADVERTISEMENT

De altfel, cei doi au dansat valsul mirilor pe această melodie, fiind o poveste despre cum s-au cunoscut și cum a evoluat povestea lor de dragoste.

„Publicul a rezonat foarte frumos cu piesa și am primit foarte multe comentarii referitor la faptul că vor și își doresc ca cei care urmează să se căsătorească să folosească piesa la dansul mirilor.

ADVERTISEMENT

Piesa este despre noi din prima până în ultima secundă. Am compus despre noi, am lansat-o pentru asta, iar videoclipul redă fix povestea noastră.

Așa cum ne-am întâlnit: prima dată la studio, cum tata stă în spate și se uită la noi”, au spus cei doi despre piesă.

Cei doi au decis să-și unească destinele după aproape doi ani de relație. Edward Sanda și-a cerut iubita în căsătorie în toamna anului trecut, chiar la majoratul fiicei lui Pavel Stratan.

Edward Sanda a răbufnit în mediul online

Edward Sanda a răbufnit după ce el și Cleopatra au primit numeroase mesaje de hate de la internauți. Aceștia le-au reproșat celor doi proaspăt căsătoriți că nu au făcut în aceeași zi cununia civilă și cea religioasă sau că nu au avut nași la nuntă.

Artistul a ținut să le spună că el și partenera lui de viață au vrut să-și organizeze nunta după bunul plac și consideră că nu e nevoie să respecte orice tradiție doar pentru că așa fac alții.

„Da! Se poate și fără nași! Da! Se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați vă rog la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta!

Se poate să iubești, să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 100000 de tradiții și obiceiuri că ‘așa se face’. E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții! #livinginthepresent”, a scris cântărețul pe Instagram.

ADVERTISEMENT