Life

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, dezamăgiți de Paris: „Orașul manelelor”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors recent din vacanța petrecută la Paris. Artiștii au fost dezamăgiți de faptul că au auzit manele lângă Turnul Eiffel.
06.04.2022 | 16:58
Cleopatra Stratan si Edward Sanda dezamagiti de Paris Orasul manelelor
Edward Sanda și Cleopatra Stratan, dezamăgiți de Paris. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors de curând dintr-o vacanță în Paris. Cei doi au recunoscut că s-au relaxat și bucurat de timpul petrecut împreună. Cu toate acestea, s-au plâns de faptul că în jurul
Turnului Eiffel se aud multe manele.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, dezamăgiți că se aud manele în Paris

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au lansat colecția vestimentară la care au lucrat aproximativ jumătate de an. Au vorbit despre afacerea lor în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță la Pro TV.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tinerii căsătoriți s-au întors recent din Paris. Cu toate că mulți privesc capitala Franței drept locul unde se celebrează iubirea, Cleopatra Stratan și soțul său au numit-o „Orașul manelelor”.

Artiștii sunt nemulțumiți de faptul că muzica cu influențe balcanice se aude destul de mult în jurul Turnului Eiffel. Cu toate acestea, s-au bucurat de timpul petrecut în Paris.

ADVERTISEMENT

„Orașul iubirii și al manelelor aș spune. Deci, la toate Tuk Tuk-urile alea sunt români. Am mers și noi cu unul condus de român, voia să ne ia foarte mulți bani și am negociat”, a declarat Edward Sanda. 

Cleopatra Stratan a completat declarațiile soțului ei și a spus că bărbatul s-a dovedit a fi foarte drăguț și că s-au înțeles bine.

ADVERTISEMENT

„La Turnul Eiffel spuneam de manele. Eu fiind prima dată acolo, eram satisfăcut. Mă uitam…și trecea un Tuk Tuk direct cu manele-n blană”, a continuat soțul Cleopatrei Stratan.

Cleopatra Stratan i-a spus lui Cătălin Măruță că își repetă întrebările

Cleopatra Stratan a dezvăluit că din toată vacanța, cel mai încântată a fost de vizita la Disneyland. În afara de asta, artista a recunoscut că a avut parte de multă odihnă și s-a relaxat după ce multe luni a muncit la afacerea ei și al lui Edward Sanda.

ADVERTISEMENT

Una din întrebările pe care cuplul o primește adesea este dacă își doresc să devină părinți. Cătălin Măruță a insinuat ca acest lucru s-ar putea întâmpla după escapada din Paris. De asemenea, a fost curios dacă există certuri în familia celor doi artiști.

În replică, soția lui Edward Sanda i-a spus prezentatorului că întotdeauna când sunt invitați în emisiune, primesc aceleași întrebări.

„Tu ne întrebi de fiecare dată aceiași chestie ca să vezi dacă s-a mai întâmplat ceva. Noi discutăm totul la calm. Dacă apare o problemă ne spunem ceea ce ne deranjează și încercăm să găsim un numitor comun”, a spus Cleopatra Stratan. 

ADVERTISEMENT