Life

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, în luna de miere. Cât de bine arată artista în costum de baie

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au postat mai multe fotografii din luna de miere. Au ales ca destinație Italia și se bucură de soare și plajă.
08.09.2021 | 15:48
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, în luna de miere. Cât de bine arată artista în costum de baie. Sursă foto: instagram
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își țin la curent fanii cu tot ce fac. Așa că au postat mai multe fotografii din luna de miere.

Au ales ca destinație Italia, mai exact Sardinia și se pare că se distrează de minune.

Tânăra s-a fotografiat în costum de baie și se vede că are un corp de invidiat. Fanii au apreciat imediat pozele și au lăsat și comentarii.

ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, în luna de miere. Cât de bine arată artista în costum de baie

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit în urmă cu aproape o lună. Mulți au fost surprinși de decizia lor, pentru că sunt foarte tineri, dar ei sunt mai fericiți ca niciodată.

Cei doi artiști au decis să-și petreacă luna de miere în Italia, mai exact în Sardinia, unde se pot bucura de soare și plajă. Cleopatra a postat mai multe fotografii în care apare în costum de baie, iar fanii le-au apreciat imediat. Artist are un corp de invidiat.

ADVERTISEMENT

“Distracție plăcută. Dumnezeu să vă aibă în Pază. 

Vă doresc multă distracție.

Vacanță de poveste. Bucurați-vă unul de celălalt, asta este cel mai important. 

Ați ales insula perfectă pentru luna de miere”, au fost câteva dintre comentariile fanilor după ce au văzut fotografiile.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, nuntă specială

Cei doi artiști și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în urmă cu aproape o lună. A fost o nuntă atipică așa cum și-au dorit-o. Cununia civilă a avut loc la București, iar cea religioasă la Chișinău. Încă de la început Cleopatra Stratan și Edward Sanda au declarat că nu își doresc nași, așa cum cere tradiția.

ADVERTISEMENT

“Nu avem nași, avem prieteni foarte buni care ne susțin și sunt alături de noi. Am zis că dragostea și căsătorie e despre noi. Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alții în trecut, dacă așa face toată lumea noi nu trebuie să facem. Așa simțim noi, că nu avem nevoie”, a anunțat Edward Sanda, înaintea evenimentului.

Pentru că sunt foarte tineri, artiștii nu se gândesc deocamdată să devină părinți. Aceștia spun că vor mai aștepta o perioadă.

ADVERTISEMENT

“Când o să simțim să avem un copil o vom face. Părinții ne susțin în orice și dacă am avea un copil. mai așteptăm, nu ne grăbim. Sunt pregătit să fiu tată cam 30%. Dacă o să fie fată, aș fi un tată dur”, spunea artistul pentru spynews.ro

ADVERTISEMENT