Life

Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu se mai ascund. Cum au fost surprinși amorezii

24.06.2020 | 20:21
Cleopatra Stratan si Edward Sanda nu se mai ascund Cum au fost surprinsi amorezii
Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu se mai ascund. Cum au fost surprinși amorezii. Sursa foto: okmagazine.ro
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au recunoscut în cele din urmă că formează un cuplu. Cei doi tineri nu se mai ascund de ochii lumi, asta după ce cântăreața Amna i-a dat de gol. Fanii celor doi artiști sunt în extaz, mai ales că povestea lor de dragoste durează de ceva timp.

Speculațiile pe marginea relației dintre frumoasa Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au adeverit în cele din urmă, cei doi artiști colaborând și pe plan profesional. De curând, tânăra care ne-a cucerit încă de la vârsta de 4 ani a apărut într-un live de-al artistului, confirmând că sunt împreună.

ADVERTISEMENT

Fanii celor doi s-au bucurat enorm când i-au văzut împreună, mai ales că se potrivesc de minune. Edward Sanda are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale, Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan și Edward Sandu, cel mai nou cuplu monden

Compozitorul și artistul Edward Sanda nu-și mai ascunde sentimentele pentru frumoasa Cleopatra Stratan și a început să posteze în mediul online imagini cu cântăreața din Chișinău. De curând, artistul a distribuit pe InstaStory o imagine de pe pagina iubitei sale.
Dacă până acum imaginile cu cei doi împreună erau rare, de acum înainte este de așteptat să se afișeze tot mai des. Cunoscutul cântăreț nu ezită să-și arate iubirea pentru Cleopatra căreia îi transmite adesea inimioare în mediul virtual.
Cleopatra Stratan
Edward Sanda nu-și mai ascunde sentimentele pentru Cleopatra Stratan. Sursa foto: Instagram.com

„Timpul oricum trece! Important e cine rămâne lângă tine! ❤️👑”, a scris cunoscutul artist în urmă cu mai bine de o lună pe Instagram în dreptul unei imagini în care apare alături de Cleopatra. 

ADVERTISEMENT

Tinerii se cunosc de ani buni dacă este să ne luăm după fotografiile postate în mediul online de Edward Sanda, însă nu se știe când a început povestea lor de dragoste pentru că niciunul dintre ei nu a făcut nicio declarație.

Cleopatra Stratan (17 ani) şi Edward Sanda (22 de ani) s-au cunoscut la casa de producţie a lui Randi, „Famous Production”, s-au plăcut și au început să colaboreze pe plan profesional, iar acum formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton.

ADVERTISEMENT

Artiștii sunt despărțiți în clipa de față de pandemie, însă tânărul așteaptă cu nerăbdare finalul lunii pentru a se revedea cu iubita sa, perioada aceasta vorbind numai la telefon și prin videocall.

„Aştept cu nerăbdare data de 30 iunie ca să se mai ridice din restricţii şi să ne putem vedea”, a mărturisit Edward Sanda, relatează click.ro.

ADVERTISEMENT