Life

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat religios. Ce rochie a purtat cântăreața

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat religios la Chișinău. Cu o săptămână în urmă, cei doi au avut cununia civilă.
22.08.2021 | 18:38
Cleopatra Stratan si Edward Sanda sau cununat religios Ce rochie a purtat cantareata
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat religios la Chișinău, la doar o săptămână de la cununia civilă. Cei doi și-au unit destinele la biserică alături de părinții lor și de câteva persoane apropiate.

Cântărețul a anunțat, pe rețelele de socializare, că astăzi, 22 august, el și partenera lui de viață s-au căsătorit religios. Cei doi s-au logodit în toamna anului trecut, atunci când fiica lui Pavel Stratan a împlinit 18 ani.

ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat religios. Ce rochie a purtat cântăreața

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat religios la Chișinău. Cei doi artiști și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în cadrul unei ceremonii restrânse, alături de familie și prieteni.

Edward Sanda este cel care a făcut anunțul în mediul online, fiind recunoscător pentru povestea de dragoste pe care o trăiește cu artista.

ADVERTISEMENT

„Astăzi ne-am cununat în fața lui Dumnezeu la Chișinău! ❤️ Mulțumim, Doamne, pentru tot ce trăim!”,  a scris Edward Sanda pe Instagram.

Mireasa a ales o rochie albă lejeră, albă, iar în picioare a purtat o pereche de pantofi fără toc. Edward Sanda a purtat un costum bleumarin, tricou alb și o pereche de pantofi sport.

ADVERTISEMENT
Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat religios
Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat religios. Sursa foto: Instagram

Părinții celor doi îndrăgostiți nu au lipsit de la eveniment, așa cum se poate observa în fotografia de la cununie. Ceremonia a avut loc la Chișinău și a fost oficiată de trei preoți.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au specificat, de mai multe ori, că nu își doresc nași la nuntă. Se pare că nu s-au răzgândit și au petrecut alături de familie și prietenii apropiați.

ADVERTISEMENT

Aceștia nu au vrut să respecte toate tradițiile și să facă ce au făcut alții, considerând că nu au nevoie.

„Nu avem nași, avem prieteni foarte buni care ne susțin și sunt alături de noi. Am zis că dragostea și căsătoria sunt despre noi.

Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alții în trecut, dacă așa face toată lumea, noi nu trebuie să facem. Așa simțim noi, că nu avem nevoie”, a declarat Edward Sanda cu ceva timp în urmă, potrivit libertatea.ro.

Recent, cei doi au lansat piesa „Cel puțin o veșnicie”, unde este vorba despre povestea lor de dragoste.

ADVERTISEMENT