Life

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors mai repede din luna de miere. Ce a intervenit în vacanță

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors mai repede din luna de miere din cauza unei situații care a intervenit în vacanță.
25.09.2021 | 17:00
Cleopatra Stratan si Edward Sanda sau intors mai repede din luna de miere Ce a intervenit in vacanta
Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors mai repede din luna de miere. Ce a intervenit în vacanță. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors din luna de miere mai devreme decât ar fi plănuit. Cei doi au fost plecați în Italia și au revenit acasă din cauza vremii.

În urmă cu câteva săptămâni, cei doi artiști s-au căsătorit civil, dar și religios. Cei doi s-au logodit în octombrie 2020, atunci când Edward Sanda a cerut-o în căsătorie pe fiica lui Pavel Stratan chiar la majoratul ei.

ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors mai repede din luna de miere

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au revenit în România din luna de miere mai devreme decât au plănuit. La câteva săptămâni de când și-au unit destinele, cei doi au planuri mari pentru viitorul apropiat.

Pe 6 octombrie, Cleopatra Stratan își va sărbători ziua de naștere. Proaspătul ei soț s-a gândit deja la surpriza pe care i-o va face.

ADVERTISEMENT

Cei doi artiști au fost plecați în Sardinia în luna de miere. Cântărețul a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni, motivul pentru care s-au întors atât de repede.

„Au fost săptămânile noastre de miere de care ne-am bucurat și a fost extraordinar. Dar am pregătit ceva, nu pot să spun că este lângă mine și ar afla. E ceva de care știu că o să se bucure, știu că își dorește și eu cred că o s-o surprind plăcut (…).

ADVERTISEMENT

Știu ce își dorește că ea mi-a zis și mi-a și bătut un apropo așa, și nu mi-a fost neapărat greu, știm ce ne dorim unul pentru altul și atunci e mai ușor să ne surprindem”, a dezvăluit Edward Sanda la Antena Stars, potrivit spynews.ro. 

Vremea din Italia nu a fost una chiar foarte bună, motiv pentru care au fost nevoiți să se întoarcă mai repede din luna de miere.

ADVERTISEMENT

Ce spun cei doi îndrăgostiți despre un copil

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt mai fericiți a niciodată. Deși au devenit soț și soție de curând, cei doi nu-și doresc, momentan, să aibă un copil.

Aceștia vor să se concentreze pe carierele lor și pe viața în doi. Amândoi au recunoscut că nu sunt pregătiți să devină părinți atât de devreme.

„Nu ne grăbim, ne dorim un copil, dar nu acum pentru că vrem să mai copilărim, să ne mai plimbăm, să mai călătorim, bineînțeles, carierele noastre nu trebuie să le lăsăm din frâu, așa că mai e timp. Nu ne grăbim (…).

Oricum noi o să fim copii în suflet toată viața și sigur un copil nu o să ne dăuneze cu absolut nimic și nu o să ne încurce, nici în cariere, nici în viața noastră, pur și simplu nu suntem atât de pregătiți să fim părinți”, au declarat cei doi, conform sursei menționate.

ADVERTISEMENT