ADVERTISEMENT
Life

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună. Când va avea loc nunta

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună în București. Când va avea loc nunta celor doi îndrăgostiți?
Autor: Andreea Stanaringa | 23.06.2021 | 11:20
Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună. Când va avea loc nunta
Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună. Când va avea loc nunta. Sursa foto: Facebook

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună în București. Cei doi nu mai au problema distanței, iar artista se poate ocupa mai mult de cariera muzicală.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Pavel Stratan și-a terminat studiile în Republica Moldova și a venit alături de iubitul ei în România, iar acum se pregătesc de nuntă.

Cei doi îndrăgostiți s-au logodit în toamna anului trecut, după ce Edward Sanda a cerut-o în căsătorie pe tânăra cântăreață chiar la majoratul ei.

ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună

Cleopatra Stratan și Edward Sanda locuiesc împreună doar de câteva zile, însă sunt foarte fericiți că au luat această decizie.

În această vară va avea loc nunta, așa că acum au mai mult timp să planifice în detaliu acest eveniment important din viața lor.

ADVERTISEMENT

„Amândoi așteptam ziua în care ne vom muta împreună și iată că a venit. Ne-am mutat de câteva zile și suntem super bucuroși”, a scris Cleopatra Stratan pe contul de Instagram.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună. Sursa foto: Instagram

Tânăra a terminat studiile și a dat și examenul de Bacalaureat în Republica Moldova, unde programa școlară este diferită față de cea din România.

ADVERTISEMENT

Când se vor căsători Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Edward Sanda și-a cerut iubita în căsătorie chiar la majoratul ei, în toamna anului trecut. Răspunsul a fost ce așteptat, iar cei doi au confirmat faptul că nunta va avea loc în această vară.

Deocamdată, cei doi nu vor să dezvăluie data la care va avea loc evenimentul, însă au precizat unde vor să-și petreacă luna de miere.

ADVERTISEMENT

Cei doi vor pleca într-o vacanță în Maldive după nuntă, locul în care își doresc foarte mult să meargă. Încă nu s-au hotărât, însă amândoi vor într-un loc exotic și călduros.

Edward Sanda a dezvăluit recent că îi așteaptă o vară plină în care vor face nunta, dar se vor ocupa și de proiectele lor muzicale.

ADVERTISEMENT

„Vom avea o vară plină, pentru că ne vom muta împreună, ne vom ocupa de carierele și proiectele noastre și ne vom căsători. După vară ne dorim foarte tare să mergem într-o vacanță lungă. (…) În această vară ne vom pune la casa noastră, în București”, a declarat artistul pentru click.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!