Life

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit. Ce rochie a purtat cântăreața la cununia civilă. Foto

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au devenit soț și soție sâmbătă, 14 august. Vedeți mai jos ce rochie a purtat cântăreața la cununia civilă
14.08.2021 | 16:59
Cleopatra Stratan si Edward Sanda sau casatorit Ce rochie a purtat cantareata la cununia civila Foto
Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc sâmbătă, 14 august. Anunțul făcut înainte de nuntă Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT
14-08-2021
13:58

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit

Este oficial. Edward Sanda și Cleopatra Stratan au spus „Da”. Cei doi au distribuit imagini pe rețelele de socializare.

Fiica lui Pavel Stratan a purtat o rochie albă, simplă și elegantă. Proaspătul soț al acesteia a optat pentru un
smoking negru.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, fotografie de la nuntă
Sursa foto: Instagram

„Cea mai frumoasă zi din viața noastră”, a notat artista în dreptul imaginii de mai sus. 

La doar 18 ani, fiica lui Pavel Stratan va îmbrăca rochia de mireasă. Ziua cea mare a venit, iar cei doi se pregătesc pentru un eveniment extrem de important, când își vor uni destinele.

Pregătirile de nuntă au început cu ceva vreme în urmă. Recent, tinerii artiști au lansat și o piesă împreună, care să marcheze marele evenimet.

ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc sâmbătă, 14 august. Anunțul făcut înainte de nuntă

În cea mai importantă zi din viața lor, Edward a vrut să le reamintească fanilor de nuntă. Tânărul a postat un clip pe contul de Instragram.

„Voiam să vă reamintesc, în caz că ați uitat, că azi mă însor. Mă însor! A venit vremea să mă însor. I-ați mireasă ziua bună de la tată, de la mumă,” a spus acesta.

ADVERTISEMENT

Cleopatra este și ea prezentă în filmarea partenerului ei de viață. Tânăra îl sărută pasional pe cel care îi va deveni soț peste câteva ore.

Cei doi se cunosc de  mulți ani, dar relația lor a debutat ca una de prietenie și colaborare. Ulterior, au devenit ceva mai mult de atât.

ADVERTISEMENT

Aceștia formează un cuplu de aproximativ un an și jumătate și s-au mutat împreună la sfârșitul lunii iunie, după ce solista și-a încheiat studiile, în Republica Moldova, și s-a stabilit la București. Logodna a avut loc toamna trecută, când Edward a cerut-o de soție, în ziua în care împlinea 18 ani, la petrecerea de majorat.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, o nuntă fără nași

Evenimentul va fi unul destul de restrâns. Vor participa doar familiile și prietenii apropiați. Mai mult, cei doi au anunțat că nu vor avea nași.

ADVERTISEMENT

„Vrem să facem ceva simplu, modern. În general nu funcționăm după mentalități, că domne, așa se face, că dacă nu…fiecare tradiție depinde de gusturile fiecăruia,” au povestit ei.

„Nu avem nași, avem prieteni foarte buni care ne susțin și sunt alături de noi. Am zis că dragostea și căsătoria e despre noi,” a spus Edward.

„Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alții în trecut, dacă așa face toată lumea noi nu trebuie să facem. Așa simțim noi, că nu avem nevoie,” a adăugat acesta

ADVERTISEMENT