Life

Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor deveni părinți? Răspunsul la întrebarea momentului

19.10.2020 | 13:08
Cleopatra Stratan si Edward Sanda vor deveni parinti Raspunsul la intrebarea momentului
ADVERTISEMENT

Lumea showbiz-ului românesc a avut parte de o mare surpriză în urmă cu două săptămâni. Edward Sanda a cerut-o în căsătorie pe Cleopatra Stratan chiar de ziua ei, în timpul petrecerii.

Vestea a fost o adevărată surpriză pentru tânăra cântăreață, dar și pentru fanii celor doi, care le-au transmis numai gânduri bune. Cei doi par să se gândească și mai departe de nuntă, potrivit ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă familia lor se va mări cu încă un membru, Edward Sanda a fost încântat să le ofere internauților un răspuns pozitiv.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor deveni părinți? Iată ce a răspuns cântărețul

Fanii și mai multe vedete din showbiz au fost surprinse atunci când “micuța” Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie în ziua împlinirii vârstei de 18 ani de către Edward Sanda (23 de ani).

ADVERTISEMENT

Cei doi formează un cuplu de peste opt luni și se iubesc foarte mult, așa că nu este de mirare că vor să facă pasul următor. Deși sunt foarte tineri, amândoi așteaptă cu nerăbdare evenimentul, chiar dacă nu va fi foarte curând.

Edward Sanda a fost întrebat pe rețelele de socializare dacă vor deveni părinți, iar artistul a oferit un răspuns prin care le arată fanilor că intențiile sale sunt cât se poate de serioase. Amândoi se gândesc că va apărea un copil peste câțiva ani, după cum a confirmat cântărețul.

ADVERTISEMENT

Unul dintre fani l-a întrebat direct dacă ar vrea să devină tată: “Îți dorești un bebe cu Cleo?”. Edward nu a stat pe gânduri și i-a oferit un răspuns în doar câteva momente: “Normal! Peste ani va apărea și Cledwțul sau Cledwța”.

Deși Cleopatra Stratan este destul de tânără, cererea în căsătorie nu a provocat scandal în familia ei, ci din contră, aceștia au susținut-o. Ea și Edward vor mai aștepta câțiva ani până la nuntă, însă nu-și doresc un copil imediat.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru Click!, artista a declarat că părinții o susțin foarte mult și sunt fericiți pentru ea: “Mama mă susține, așa cum a fost tata, așa a fost și mama, chiar dacă nu se expune în față reflectoarelor, e întotdeauna cu mine. Am o relație foarte specială cu mama.”

Pavel Stratan este mai mult decât bucuros că va fi socru mic, așa cum a declarat recent pentru Unica.ro. “Ce veste? Eu nu știu. E un lucru foarte frumos care trebuia să se întâmple. Ea mai bine știe ce trebuie spus și când. Eu cred că am vorbit cu ea îndeajuns până acum”, a spus artistul.

Relațiile dintre familiile celor doi sunt excelente, așa că cei doi tineri îndrăgostiți își pot lua o piatră de pe inimă. Atât Cleopatra, cât și Edward se bucură de carierele lor și pregătesc noi colaborări cât mai curând.

ADVERTISEMENT