Life

Clip de promovare a vaccinării anti-Covid, cu Victor Rebengiuc: „Am găsit înțelepciunea de a alege drumul cel bun”

14.04.2021 | 21:59
Clip de promovare a vaccinarii antiCovid cu Victor Rebengiuc Am gasit intelepciunea de a alege drumul cel bun
ADVERTISEMENT

Victor Rebengiuc, Rodica Lazăr şi balerina Alice Minoiu susţin campania de vaccinare anti-Covid într-un videoclip produs de reprezentanții companiei de curierat DPD România.

Intitulat sugestiv „Drumul responsabilității”, acesta își propune să tragă un semnal de alarmă cu privire la domeniile puternic afectate de pandemie: educația, sectorul cultural, industria Horeca și sportul.

ADVERTISEMENT

Am avut cu toții momente de îndoială, dar până la urmă am găsit înțelepciunea de a alege drumul cel bun. Suntem responsabili și ne respectăm unii pe alții”, este mesajul transmis prin vocea inconfundabilă a marelui actor.

Victor Rebengiuc, într-un clip de promovare a vaccinării anti-Covid

Am fost în prima linie încă de la începutul pandemiei. Și am înțeles cât de important este să fim cu toții responsabili, să avem grijă și respect unii pentru ceilalți.

ADVERTISEMENT

Alegem Drumul Responsabilității și susținem campania de vaccinare, pentru a ne întoarce cât mai curând la normalitatea noastră simplă”, a declarat Elena Andrei, director marketing DPD România.

Ni s-a spus de multe ori că noi, românii ne gândim doar la binele nostru. Că nu ne pasă de ceilalți. Că atunci când cineva are o problemă și este căzut la pământ, alegem să ne uităm în altă parte.

ADVERTISEMENT

Iar atunci când chiar avem la ce ne uita, nu suntem în stare să vedem. Ni s-a spus că nu știm să privim cerul sau să vedem soarele din spatele norilor.

Că nu știm să ne bucurăm chiar și atunci când viața nu respectă planurile la care visam. Sau că nu știm să găsim soluții atunci când pare că nu mai e nicio șansă.

ADVERTISEMENT

Dragii mei, am mai avut cu toții momente de îndoială. Dar până la urmă am găsim înțelepciunea de a alege drumul cel bun. Suntem responsabili și ne respectăm unii pe ceilalți”, este mesajul clipului care susține campania de vaccinare împotriva maladiei Covid-19.

ADVERTISEMENT