Life

Clip de promovare a vaccinării anti-Covid, cu Victor Rebengiuc: „Am găsit înțelepciunea de a alege drumul cel bun”

14.04.2021 | 21:59
Clip de promovare a vaccinării anti-Covid, cu Victor Rebengiuc: „Am găsit înțelepciunea de a alege drumul cel bun”
Victor Rebengiuc apare într-un videoclip pro-vaccinare. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Victor Rebengiuc, Rodica Lazăr şi balerina Alice Minoiu susţin campania de vaccinare anti-Covid într-un videoclip produs de reprezentanții companiei de curierat DPD România.

Intitulat sugestiv „Drumul responsabilității”, acesta își propune să tragă un semnal de alarmă cu privire la domeniile puternic afectate de pandemie: educația, sectorul cultural, industria Horeca și sportul.

Am avut cu toții momente de îndoială, dar până la urmă am găsit înțelepciunea de a alege drumul cel bun. Suntem responsabili și ne respectăm unii pe alții”, este mesajul transmis prin vocea inconfundabilă a marelui actor.

ADVERTISEMENT

Victor Rebengiuc, într-un clip de promovare a vaccinării anti-Covid

Am fost în prima linie încă de la începutul pandemiei. Și am înțeles cât de important este să fim cu toții responsabili, să avem grijă și respect unii pentru ceilalți.

Alegem Drumul Responsabilității și susținem campania de vaccinare, pentru a ne întoarce cât mai curând la normalitatea noastră simplă”, a declarat Elena Andrei, director marketing DPD România.

ADVERTISEMENT

Ni s-a spus de multe ori că noi, românii ne gândim doar la binele nostru. Că nu ne pasă de ceilalți. Că atunci când cineva are o problemă și este căzut la pământ, alegem să ne uităm în altă parte.

Iar atunci când chiar avem la ce ne uita, nu suntem în stare să vedem. Ni s-a spus că nu știm să privim cerul sau să vedem soarele din spatele norilor.

ADVERTISEMENT

Că nu știm să ne bucurăm chiar și atunci când viața nu respectă planurile la care visam. Sau că nu știm să găsim soluții atunci când pare că nu mai e nicio șansă.

Dragii mei, am mai avut cu toții momente de îndoială. Dar până la urmă am găsim înțelepciunea de a alege drumul cel bun. Suntem responsabili și ne respectăm unii pe ceilalți”, este mesajul clipului care susține campania de vaccinare împotriva maladiei Covid-19.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri