News

Clip inedit pe Tik Tok. Un român s-a filmat în timp ce trecea ilegal graniţa dintre Mexic şi SUA

Clip viral pe TikTok. Un român s-a filmat în timp ce trecea ilegal, cu barca, graniţa dintre Mexic şi Statele Unite ale Americii. Pe fundal se aude o melodie a lui Florin Salam.
06.02.2022 | 22:04
Clip inedit pe Tik Tok Un roman sa filmat in timp ce trecea ilegal granita dintre Mexic si SUA
Un român s-a filmat în timp ce trecea ilegal graniţa dintre Mexic şi SUA. Foto: Hepta + captura tik tok/florinregele
ADVERTISEMENT

Momente halucinante la graniţa dintre Mexic şi SUA. Un român s-a filmat în timp ce trecea ilegal frontiera alături de alţi oameni.

An de an, mii de migranți își încearcă norocul la granița dintre cele două țări. Puțini însă au curajul de a se filma în acele momente și apoi de a posta clipul pe Tik Tok. Mai mult, pe fundal se aude o melodie a lui Florin Salam.

ADVERTISEMENT

Din grupul de migranţi făceau parte alţi români, dar şi cetăţeni străini. Aceștia traversau fluviul Rio Grande, având la dispoziţie mai multe bărci gonflabile, conform Antena3.

Un român s-a filmat în timp ce trecea ilegal, cu barca, frontiera dintre Mexic şi SUA. Clipul a fost distribuit pe Tik Tok

Clipul a devenit viral pe Tik Tok. Pe fundal se aude melodia ”Construiesc un imperiu”, în interpretarea lui Florin Salam.

ADVERTISEMENT

Românul şi migranţii se filmează când transportă bărcile către fluviul Rio Grande.

Clipul se încheie în momentul în care aceştia se află deja în bărci şi traversează ilegal graniţa dintre Mexic și Statele Unite ale Americii.

Comentarii amuzante pe Tik Tok, după ce un român s-a filmat trecând ilegal granița dintre SUA și Mexic

“Bai eu va apreciez,macar faceti ceva naibii,nu ramaneti asistati sociali prin Romania! Bafta!”, a fost unul dintre comentariile lăsate pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

“Si uite asa se cere azil in USA…ROMANIA-MEXIC..fradulos in USA, arestati ..dupa care se cere azil buna combinatia”, a fost un alt comentariu de pe Tik Tok.

Peste 2.000 de români au încercat să treacă granița dintre SUA și Mexic, în primele 5 luni din anul precedent

O anchetă a dezvăluit că mii de români de etnie romă au încercat în 2021 să traverseze fluviul Rio Grande pentru a trece granița din Mexic în SUA.

ADVERTISEMENT

În primele cinci luni ale anului trecut, agenții vamali din Statele Unite au prins 2.217 români de etnie romă. Numărul este de aproape 10 ori mai mare, comparativ anul 2020, informează Reuters.

Conform sursei citate, femeile ar fi purtat rochii înflorate, în timp ce bărbații erau îmbrăcați cu adidași și treninguri.

ADVERTISEMENT
Tags: