ADVERTISEMENT
News

Clipe de coșmar la bordul unui avion! Un pasager a filmat motorul în flăcări. Video

Autor: Alexandru Năstase | 07.09.2020 | 14:37
Clipe de coșmar la bordul unui avion! Un pasager a filmat motorul în flăcări. Video
Flăcările au curpins serios motorul avionului. Sursa foto - captură twitter

Clipe de coșmar la bordul unui avion! Zborul Atlas Air decolase de la baza forțelor aeriene Hickam din Honolulu, Hawaii cu 212 de persoane la bord când a dezvoltat o defecțiune mecanică.

ADVERTISEMENT

Filmările care îi bagă în sperieți și pe cei mai curajoși arată flăcări serioase în dreptul motorului, flăcări care l-au forțat pe pilot să încerce o aterizare de urgență.

Videoclipul care face deja înconjurul lumii a fost surprins de un pasager. Pilotat perfect, avionul a ajuns, în cele din urmă, pe Aeroportul Internațional Daniel K. Inouye, care se află și el în Honolulu.

ADVERTISEMENT

Motorul unui avion aflat în zbor, în flăcări

Clipul a fost postat pe Twitter și prezintă o cabină întunecată înainte ca o lumină puternică să apară în afara ferestrei.

„Așadar, avionul nostru aproape că a explodat chiar acum, plecând din Hawaii”, a scris un pasager pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Și, într-adevăr, avionul B767 avea 212 de persoane la bord și se îndrepta spre Guam când s-a auzit o explozie destul de puternică.

Culmea, un alt clip cu avionul a fost, de asemenea, surprins de la sol de către utilizatorul Twitter @itsrichard_e. El a scris pe Twitter: „Avionul a luat foc peste aeroportul Daniel K. Inouye din Honolulu. Am auzit ceva ce suna a explozie și a început să scuipe flăcări din motor”.

ADVERTISEMENT

Potrivit site-ului de aviație AvHerald, avionul a decolat de pe pista 08R. Odată ce aeronava și-a finalizat urcarea inițială, echipajul a raportat o defecțiune a motorului pe partea dreaptă, din cauza supratensiunilor repetate ale motorului / blocajelor compresoarelor.

Rapoartele de urgență spuneau că motorul emite fâșii de flăcări și lovituri, astfel că urcarea avionului a fost oprită la 2.000 de metri și motorul oprit de urgență.

ADVERTISEMENT

Acest lucru se realizează după ce echipajul a efectuat o listă de verificare a avariilor severe ale motorului. Incidentul este în curs de anchetă și nu au fost raportate victime

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!