News

Clipe de coșmar la o nuntă în Băile Felix. Mirele a ajuns la spital, după ce nuntașii l-au scăpat din brațe

Un mire și-a fracturat coloana în urma unui accident petrecut la o nuntă în Băile Felix.
18.09.2021 | 22:43
Clipe de cosmar la o nunta in Baile Felix Mirele a ajuns la spital dupa ce nuntasii lau scapat din brate
Clipe de coșmar la o nuntă în Băile Felix. Foto: colaj Fanatik, captura bihorjust.
ADVERTISEMENT

Un accident îngrozitor a stricat o nuntă din județul Bihor. Un tânăr a ajuns la spital, după ce nuntașii l-au scăpat în timpul unui obicei vechi: săltatul mirelui pe brațe.

Ceea ce trebuia să fie un moment de vis, s-a transformat într-un episod de coșmar. Evenimentul nefericit a avut loc vineri seara la un local din stațiunea Băile Felix.

ADVERTISEMENT

Un tânăr de 31 de ani a ajuns la spital cu coloana fracturată în două locuri, după ce a fost scăpat din brațe de invitații care l-au luat pe sus, potrivit bihorjust.ro. Vezi AICI momentul tragediei.

Nuntă cu peripeții în Băile Felix. Mirele a ajus la spital în urma unui accident. ”M-au scăpat și am căzut pe spate”

„După circa 40 de minute de la dansul mirilor, în jurul orei 20:40, au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie.

ADVERTISEMENT

M-au aruncat odată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”, a declarat mirele ghinionist, Liviu Filimon.

După episodul dramatic, tânărul de 31 de ani a ajuns de urgență la spital. El se află imobilizat la pat.

ADVERTISEMENT

Nunta a continuat după accident, dar atmosfera a fost plină de tristețe și amărăciune. În sală au rămas mireasa și invitații, conform sursei citate.

Mirele se gândește să îi dea în judecată pe nuntașii care au provocat accidentul

„Am luat legătura cu un avocat, însă mă gândesc pe mai departe ce voi face”, a declarat Liviu, pentru bihorjust.ro.

ADVERTISEMENT

Mirele are trei luni la dispoziție pentru a hotărî cum va proceda mai departe. Din păcate, nimeni nu-i va putea da înapoi nunta de vis pe care și-ar fi dorit-o.

În urmă cu o lună, o poveste tragică s-a petrecut în Irlanda. Un tânăr de 20 de ani a murit într-un accident de circulație chiar în ziua în care urma să se căsătorească.

Nunta s-a transformat în înmormântare, după mașina în care se afla mirele a lovit un stâlp. Soția victimei s-a dus la locația unde urma să aibă loc evenimentul pentru a-și lua rămas bun de la iubitul ei.

ADVERTISEMENT