Life

Clipe de coșmar pentru Andreea Bălan. Ce s-a întâmplat cu fiicele artistei când erau în vacanță 

01.09.2020 | 11:47
Clipe de cosmar pentru Andreea Balan Ce sa intamplat cu fiicele artistei cand erau in vacanta
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a traversat clipe de coșmar din pricina fiicelor ei. Artista a făcut mărturisiri despre vacanța pe care a încercat să o savureze, de curând. Juratei de la Te Cunosc de Undeva i-au trebuit momente bune în care să le împărtășească fanilor prin tot ce a trecut.

Cântăreața a avut parte de o vacanță care ar putea fi coșmarul oricărui părinte. Aflate încă la o vârstă destul de fragedă pentru a înțelege pe deplin tot ce li se întâmplă, fetițele ei i-au dat Andreei Bălan mari bătăi de cap. A făcut totul public prin intermediul celui mai nou episod din vlogul ei.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost plecată recent și la malul mării, de unde a publicat și câteva poze de senzație, în diverse costume de baie. Piesele vestimentare purtate le-au atras atenția rapid internauților. De aceea, blondina s-a bucurat de un număr foarte mare de aprecieri, în rândul pozelor din vacanța pe litoral.

Clipe de coșmar pentru Andreea Bălan. Ce-a mărturisit artista că i-au făcut fiicele sale, în vacanță

În ceea ce privește cea mai nouă escapadă a Andreei Bălan, de la munte, de această dată, lucrurile par să fi stat puțin diferit. Adesea socoteala de acasă nu se potrivește deloc cu cea din vacanță. Când se pregătea să pornească la drum, având ca destinație Sinaia, vedeta a constatat că nu își putea calma mezina.

ADVERTISEMENT

Fetița nu se putea opri din plâns și cu greu a putut să o calmeze pe micuță. Chit că alături îi era și mama ei, care a ajutat-o cu fetițele și în timpul vacanței de la mare, nimic nu părea să o liniștească. Și într-un final a părăsit Bucureștiul și dorea să ajungă la munte cât mai repede.

Ajunsă însă la Castelul Peleș, obiectivul său din primele momente ale excursiei, vedeta de la Antena 1 a constatat că nu mai poate cumpăra bilete, deoarece a depășit orele de program.

ADVERTISEMENT

Și ca cireașa să fie pusă așa cum trebuie pe tort, pe Andreea Bălan a prins-o și o ploaie torențială, cât era cu toată familia în respectiva zonă de lângă Brașov.

A reușit cu greu să își țină fetițele preocupate, cu diverse activități, și s-a descurcat de minune în postura de mămică extra-grijulie. Solista a făcut toate aceste mărturisiri în mediul online, pe YouTube.. Alături de câteva imagini de colecție din timpul vacanței, în care apare de mână cu fiicele ei și ale lui George Burcea.

ADVERTISEMENT

“Cine se scoală de dimineață, ajunge la munte, doar că, atunci când ai 2 prichindei năzdrăvani, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg (munte). Peripeții la munte”, a transmis vedeta, în dreptul imaginilor din vacanța ei la Sinaia.

ADVERTISEMENT