Clipe de coşmar pentru Jean Pădureanu! Şi-a RUPT DOUĂ COASTE!

Ionuţ Cataramă   
în Casa Pariurilor Liga 1
12/07/2014, 16:50
Clipe de coşmar pentru Jean Pădureanu! Şi-a RUPT DOUĂ COASTE!

Jean Pădureanu a căzut în baie în închisoare, şi-a rupt două coaste şi i-a fost schimbat stimulatorul cardiac

Jean Pădureanu, în vârstă de 78 de ani, unul dintre cei opt condamnaţi în “Dosarul Transferurilor”, trece din clipe teribile. Fostul conducător la Gloria Bistriţa are o situaţie medicală care se înrăutăţeşte pe zi ce trece în închisoare. Victima unui dublu atac cerebral în trecut, bolnav de diabet şi acuzând un început de Alzheimer, fostul conducător de la Gloria Bistriţa se află internat în Spitalul Penitenciarului Jilava.

“Lordul” s-a accidentat grav. “Săptămâna trecută, nea Jean a căzut în baie. Şi-a rupt două coaste. Acum este la pat. De asemenea, a avut probleme cardiace şi a fost dus la Spitalul Fundeni, unde i s-a schimbat stimulatorul cardiac”, a spus Ioan Horoba, fostul lui colaborator la Bistriţa.

Jean Pădureanu, grav bolnav, primeşte un ajutor nesperat de la prietenii şi cunoscuţii pe care îi are în libertate. Foştii sponsori de la Gloria Bistriţa au deschis un cont pentru a strânge suma imputată de către Curtea de Apel fostului lider al ardelenilor ca prejudiciu către stat.

Fostului conducător i se va pune sechestru pe apartamentul cu trei camere pe care-l deţine în centrul Bistriţei, acesta fiind şi singurul bun de valoare pe care îl are în proprietate. „Lordul” are de achitat 144.648 de euro, ca prejudiciu la transferurile lui Ionel Ganea şi Lucian Sânmărtean. La această sumă, indicată ca fiind cea cu care statul a fost înşelat, Pădureanu mai are de achitat 65.000 de lei drept cheltuieli de judecată.

Sursă: www.romaniatv.net

 

Închide ×