News

Clipe de coșmar pentru o femeie din Bucureşti. Un bărbat a închis-o în portbagajul unei mașini, apoi i-a dat foc. Video

Incident șocant raportat în Capitală. O femeie a fost răpită și închisă în portbagajul unei mașini. Autorul gestului, care ar fi partenerul său, i-a dat foc autovehiculului.
06.02.2023 | 11:24
Clipe de cosmar pentru o femeie din Bucuresti Un barbat a inchiso in portbagajul unei masini apoi ia dat foc Video
Incident grav în Capitală. O femeie a fost răpită și închisă în portbagajul unei mașini incendiate. Cum s-a încheiat totul. Sursa foto: capturi Poliția Română
ADVERTISEMENT

Incident extrem de grav raportat în București, la primele ore ale zilei de luni, 6 februarie.

Incident grav în Capitală. O femeie a fost răpită și închisă în portbagajul unei mașini incendiate. Cum s-a încheiat totul

Din informațiile oferite de Poliția Capitalei aflăm că un bărbat a răpit o femeie, a băgat-o în portbagajul unei mașini și a dus-o pe un câmp din Sectorul 3.

Drama femeii nu s-a oprit aici. Ajuns aici, bărbatul a încercat să-i dea foc vehiculului, cu femeia închisă în el.

ADVERTISEMENT

Din fericire, cazul nu s-a încheiat cu o tragedie. Femeia a fost salvată de polițiști, după o operațiune amplă. Iată cum a decurs filmul acestui grav eveniment.

Totul s-a petrecut luni dimineață. În jurul orei 4.40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB) au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că, în urma unui scandal cu partenerul său, acesta ar fi lovit-o și forțat-o să intre în portbagajul uneimalini, cu care a plecat într-o direcție necunoscută.

ADVERTISEMENT

Din acest punct a urmat o operațiune extrem de complicată. Nevâzând unde se află, victima trebuia să dea poliției o serie de coordonate.

În acest sens, operatorul Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS) i-a trimis femeii un link de localizare.

ADVERTISEMENT

În scurt timp, autoritățile au reușit monitorizarea traseului parcurs, acesta fiind comunicat tuturor echipajelor de poliție aflate în serviciu.

Extrem de rapid, la ora 4.50, cei de la Brigada Rutieră au depistat autoturismul, pe un câmp din Sectorul 3.

ADVERTISEMENT

A urmat o nouă intervenție contra-cronometru. Ajunși aici, polițiștii au observat că mașina ardea.

Au intervenit prompt și au scos victima din portbagaj. Flăcările nu ajunseseră încă aici. Apoi, polițiștii au folosit extinctoarele pentru stingerea incendiului.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj cu o Ambulanță și i-a acordat primul ajutor femeii.

Autorul acestui gest extrem a fost prins

Tot luni dimineață, la scurt timp după acest eveniment, autorul gestului a fost prins de poliție în zona unei benzinării din apropiere. Suspectul a fost imobilizat de un alt echipaj al Brigăzii Rutiere.

În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că acesta consumase alcool. Avea o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat

În plus, testarea cu aparatul DrugTest a scos în evidență faptul că individul consumase și o substanță interzisă.

ADVERTISEMENT