News

Clipe de coșmar pentru o româncă pe drumurile din Bulgaria. Imagini ireale. Era în chiloți și i s-a urcat pe capotă: ”Nu am oprit și nu am deschis ușile”

Momente neașteptate pentru o femeie, în Ruse. Un bărbat i-a sărit în fața mașinii, îmbrăcat doar în chiloți și tricou. Filmare incredibilă.
22.05.2023 | 16:04
Clipe de cosmar pentru o romanca pe drumurile din Bulgaria Imagini ireale Era in chiloti si i sa urcat pe capota Nu am oprit si nu am deschis usile
Momente neașteptate pentru o femeie, în Ruse. Un bărbat i-a sărit în fața mașinii, îmbrăcat doar în chiloți și tricou. Filmare incredibilă. Sursa foto: captură video Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Clipe de coșmar pentru o româncă pe drumurile din Bulgaria. Imagini ireale. Era în chiloți și i s-a urcat pe capotă. Aceasta a mărturisit că nu a oprit și nici nu a deschis ușile. Cine este bărbatul teribilist din clipul care circulă în online.

Momente neașteptate pentru o femeie, în Ruse. Un bărbat i-a sărit în fața mașinii, îmbrăcat doar în chiloți și tricou. Filmare incredibilă

O femeie din România a povestit că a trecut prin momente neașteptate în Ruse, Bulgaria. Aceasta se întorcea dintr-o vacanță petrecută în Grecia când i-a apărut în drum un bărbat îmbrăcat doar în chiloți și tricou.

ADVERTISEMENT

Individul a sărit în fața mașinii fără să stea deloc pe gânduri. Nu s-a mulțumit doar că șoferița a oprit autoturismul pentru a-l evita, ci s-a urcat pe capota autovehiculului în picioare și ulterior, s-a așezat pe burtă.

Bărbatul alunecă la un moment dat de pe capotă pe partea din dreapta șoferului, moment în care românca calcă accelerația și pleacă mai departe. Femeia nu a deschis ușile mașinii, deși spune că inițial așa se gândea.

ADVERTISEMENT

„Atenția la drumul prin Bulgaria! Pe drumul de întoarecere, la circa 20 kilometri de Ruse. Nu am oprit și nu am deschis ușile, deși ăsta a fost primul impus”, a scris femeia pe pagina Forum Grecia de pe Facebook.

Filmarea a fost vizionată de foarte multe persoane care au lăsat comentarii. Printre acestea au fost și oameni care l-au recunoscut pe bărbatul care a sărit în fața mașinii după încălțările pe care le-a purtat în momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

„Un drogat”, „Ce scheme au pe ei, te doare mintea”, „Ferească Dumnezeu”, „A crezut că tu i-ai luat pantalonii”, „Știam că doar noaptea acționează, dar și în ziua mare, deja e din ce în ce mai grav!”.

„Se practică de mult timp în Anglia și se numește insurance dolphin. Este exact ce a făcut, s-a aruncat pe capotă cu mâinile la spate. Când ai dashcam e nul”, sunt câteva dintre mesajele din social media.

ADVERTISEMENT

Cine este bărbatul care a sărit în fața mașinii

Bărbatul care a sărit în fața mașinii se numește Ivan Georgiev Ivanov și este originar din Ruse, Bulgaria. Potrivit uneia dintre paginile sale de socializare este singur, însă are un fiu dintr-o relație anterioară. Este culturist de câțiva ani.

Acesta a povestit că în anul 2007 a urmărit pentru prima oară o competiție de acest fel la Sofia. De atunci a început să iubească sportul și un an mai târziu s-a înscris la primul concurs. Atunci a fost premiat în fața locuitorilor din orașul natal, Ruse.

ADVERTISEMENT
Tags: